• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Exista situatii cand veti dori sa ascultati ce se vorbeste in cealalta incapere, fie din motive de securitate, fie ca parte a unei farse. Una dintre cele mai eficiente metode de a afla ce se discuta in incaperea alaturata este folosirea unui ceas spion. Un ceas spion, desi arata ca un ceas normal, in realitate transmite semnale audio printr-un microfon atasat in interior.

Suntetul este masurat atat in decibeli (dB), cat si in nivelul presiunii sunetului (SPL – sound pressure level). In cazul difuzoarelor de camera decibelii pot fi masurati din mediul ambiental cu ajutorul unui aparat special. In cazul castilor care sunt montate in urechi, problema este insa mai mare intrucat testele se pot dovedi greoaie si rezultatele imprecise.

De cele mai multe ori cautarea unui loc de munca se poate dovedi un proces extrem de competitiv. In functie de domeniul si postul vizate puteti concura cu sute sau chiar mii de alte persoane interesate de acelasi lucru. Din acest motiv dupa ce depuneti CV-ul nu trebuie sa adoptati o atitudine pasiva asteptand langa telefon, ci dimpotriva sa incercati sa fiti dumneavoastra cel care ia legatura cu angajatorul.

Portable Network Graphics (PNG) este un format grafic folosit pentru realizarea imaginilor grafice si a artei digitale precum logouri, brosuri si postere. Acest format de fisier permite utilizatorilor sa creeze o parte din imagine, sau fundalul acesteia transparent, astfel incat sa poate fi suprapus unei alte imagini. De exemplu, realizarea unei harti a lumii cu fundal transparent poate fi inclusa intr-un site, aspectul acesteia ramanand natural. Desi formatul PNG poate fi realizat cu ajutorul mai multor programe grafice, el este folosit cu precadere in Adobe Photoshop.

Cablurile High-Definition Multimedia Interface (HDMI) reprezinta prima metoda de transferarare a materialelor audio si video printr-o singura conexiune, atat pentru semnale de inalta definitie, cat si pentru semnale de definitie standard. Astfel, in cazul in care computerul dumneavoastra este prevauzt cu suport HDMI, acesta poate fi folosit pentru transferarea informatiilor video pentru a putea fi vizualizate pe ecranul televizorului dumneavoastra.

Cartile care au coperti din hartie sunt mai ieftine decat cartile care au coperti solide dintr-un singur motiv: costurile de productie sunt mai scazute. In vreme ce continutul cartilor este acelasi, copertile din hartie se pot uza mult mai repede. Pentru a evita acest lucru este recomandat sa inlocuiti aceste coperti sau le dublati cu inca o coperta solida.

In prezent dopurile circulare sunt atasate scurgerilor din cazi sau cadite pentru dus, avand rolul de a opri sau elibera curgerea apei, prin simpla lor apasare. Cu toate acestea exista situatii cand mecanismul care sta la baza acestor dopuri se poate uza, functionalitatea lor fiind afectata.

Pixul care se roteste realizand semnul infinitului este un truc popular in randul adultilor tineri. Acest truc presupune manipularea miscarilor unui pix, cu ajutorul buricilor degetelor, astfel incat acesta sa realizeze semnul infinitului (semnul cifrei opt). Scopul este mentinerea acestei miscari, corecte, cat mai mult timp. In Japonia, locul de unde acest truc origineaza, exista chiar si o asociatie oficiala care organizeaza turnee de manipulare a pixului.

Aplicatia iBooks permite citirea ebook-urilor direct de pe iPod Touch-ul dumneavoastra. Aceasta aplicatie suporta carti care sunt in format ePub sau PDF, precum si carti descarcate de pe iBook Store. In cazul in care aveti ebook-uri salvate pe computer, acestea pot fi tranferate pe un iPod, dupe ce au fost copiate in iTunes. In ceea ce priveste conexiunea Wi-Fi, aceasta nu este necesara intrucat iPodul va fi cuplat la computer folosind un cablu USB.

 Internetul este un mod prin care companiile isi promoveaza produsele destinate

Publicitatea online este o modalitate prin care afacerile incearca sa ajunga la consumatori pentru a-i informa in legatura cu compania, produsele si serviciile oferite. Acestea se pot realiza cu ajutorul reclamelor pe bannere, a reclamelor la click, feed-uri cu RSS si anunturi roll-over. Site-urile cu trafic mare, precum motoarele de cautare, nu au probleme legate de vanzarea spatiului catre companii, dar website-urile mai putin vizitate ( blog-uri, companii mici) au nevoie de mai multa munca pentru a li se vinde spatiul. Exact ca si vanzarea unei proprietati, proprietarul unui website trebuie sa convinga o companie ca spatiul lui pentru publicitate este valoros si are potential de a creste profitul companiei.