• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Ventilatoarele de aspiratie au rolul de a indeparta umezeala si mirosurile neplacute din baie, creand in acest fel un mediu mult mai confortabil. Cel mai dificil moment in ceea ce priveste montarea unui ventilator de aspiratie in baie este conectarea sa la o sursa de curent electric. Acest lucru este deosebit de important in primul rand pentru prevenirea incendiilor si in al doilea rand pentru a asigura functionarea corecta a ventilatorului de aspiratie.

In anul 1999 uleiul de rapita a fost aprobat pentru a fi folosit pe post de insecticid in vederea protejarii unui numar mare de plante si legume. Uleiul de rapita este un incesticid eficient si nontoxic, actionand prin acoperirea insectelor si implicit sufocarea lor. Atentie insa intrucat cantitatea de ulei de rapita pe care o folositi trebuie sa fie mica, in caz contrar plantele nu vor mai putea sa foloseasca lumina soarelui si dioxidul de carbon pentru realizarea fotosintezei.

Aplicatia iTunes face backup pentru informatiile pretioase de pe iPhone-ul dumneavoastra, de fiecare data cand acest dispozitiv este sincronizat la computerul dumneavoastra. In consecinta, in cazul in care ati sters accidental un numar de telefon, acesta poate fi recuperat accesand aplicatia iTunes.

Dresajul acasa este una dintre primele lectii oferite de crescatorii de caini animalelor de companie. In comparatie cu alte metode, dresajul cu ajutorul tarcului pentru caini reprezinta o metoda extrem de eficienta pentru dresarea unui caine acasa. In aceasta privinta nu numai inceperea dresajului la o varsta cat mai mica este importanta, si ci urmarea pasilor corecti.

Argila este un material moale si maleabil insa in momentul in care este arsa devine rigida iar gradul sa rezistenta este mai mare decat in cazul altor materiale folosite pentru realizarea obiectelor decorative, inclusiv metalul sau lemnul. Procesul de vitrificare se manifesta in momentul in care argila este arsa, particulele acestui material unindu-se pentru a da nastere sticlei. In functie de tipul argilei folosite, temperatura de ardere difera. Specialistii sustin ca argila arsa la temeperaturi foarte mici nu are capacitatea de a ajunge la procesul de vitrificare.

Pentru a dresa un caine asfel incat sa ramana langa dumneavoastra in orice moment, este nevoie de disciplina si timp. Fiecare caine are un ritm propriu de invatare. Astfel, daca unii isi vor deprinde acest comportament in doar 1 saptamana, altii vor avea nevoie de cateva luni de antrenament. Avantajul de a detine un caine care sta langa dumneavoastra este acela ca il puteti scoate la plimbare fara lesa, sau il puteti lasa in curte fara a inchide poarta.

Amenajarea unui loc de joaca in gradina din spatele casei se poate dovedi o aventura atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copiii dumneavoastra. Astfel, indiferent de dimensiunea gradinii puteti amenaja un astfel de spatiu atat timp cat alegeti elemente in concordanta cu varsta copiilor. In ceea ce priveste amenajarea locului de joaca este recomandat sa optati pentru elemente ce vor putea fi folosite timp de mai multi ani.

Modul in care va imbracati atunci cand mergeti la sediul unei companii pentru a depune formularul pentru angajare nu pare important pentru multi dintre noi. Cu toate acestea daca persoanele care fac angajarile va cer sa veniti personal la sediul companiei, o fac dintr-un motiv anume. Astfel, completarea unui formular de angajare online sau trimiterea unui CV prin email nu le ofera posibilitatea sa stabileasca modul in care o persoana se va incadra in colectiv. Evident, fiecare dintre noi doreste sa fie judecat in functie de realizarile profesionale, insa, nu trebuie sa uitam ca prima impresie este extrem de importanta.

Cresterea puilor de gaina este o metoda din ce in ce mai populara de petrecere a timpului liber. Puii, mici, ciufuliti si pufosi de gaina sunt placuti vederii si extrem de amuzanti atunci cand ciripesc, alearga, ciugulesc sau se hranesc. Pe masura ce puii se maresc, acestia sunt lasati sa zburde liberi pe afara. Datorita naturii lor fragile, acestia trebuie sa se intoarca totusi in cotet, pentru a beneficia de caldura emisa de lampa pentru incalzire. Ocazional, puii de gaina evadeaza, si pentru binele lor, proprietarii trebuie sa ii captureze si sa ii duca inapoi.

Optiunea „Ignore” oferta de Yahoo! Messenger sisteaza primirea mesajelor nedorite de la persoane familiare sau nefamiliare. In plus, in cazul in care un alt utilizator va include in lista „Ignore”, nu veti mai avea posibilitatea sa vedeti statusul sa activitatea acestei persoane.