• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

In primul rand trebuie sa fiti pregatiti sa intampinati rezistenta din partea adolescentului intrucat acesta poate sa nu fie de acord cu planul dumneavoastra, poate protesta si poate chiar sa refuze sa participe la initiativa dumneavoastra. In acest caz este extrem de important sa va pastrati calmul, sa permiteti copilului sa asimileze informatiile si sa reluati discutia mai tarziu. De asemenea trebuie dati dovada de mult calm, perseverenta si intelegere, dar mai ales sa fiti constient ca schimbarea nu se va petrece peste noapte.

Utilitarul Group Policy Editor permite administratorilor de sistem sa controleze configuratiile de utilizator pentru anumiti utilizatori, grupuri de utilizator si computere care folosesc sistemul de operare Windows. Anularea in acest caz se face editand o singura cheie din Registry Editor.

Inabusirea unui foc se face prin indepartarea oricarei surse de oxigen. Desi exista cateva metode de a realiza acest lucru, este recomadat ca varianta aleasa sa fie aplicata numai pentru focurile cu intensitate mica. In cazul unui incendiu trebuie sa folositi un extinctor sau un furtun pentru gradina, precum si sa anuntati de urgenta pompierii.

Pisicile domestice sunt mai putin active din punct fizic si mananca mai mult decat pisicile aflate in libertate. Conform statisticilor aproximativ 25-30% din pisicile aflate in evidenta unui medic veterinar cantaresc mai mult decat greutatea normala in functie de rasa, sex si varsta. Pisicile care depasesc doza zilnica de mancare sunt predispuse riscului de aparitie a problemelor de imperechere, problemelor urinare, diabetului, icterului, etc. Din acest motiv este recomandat sa supravegheati cu atentie alimentatia pisicii dumneavoastra.

Pernele pentru alaptat sunt create special pentru a ajuta mamele sa pozitioneze copilul la san cu mai multa usurinta. De asemenea elimina necesitatea mamei de a-si sustine copilul in timpul alaptarii fapt care se poate dovedi extrem de obositor pentru maini, gatul sau spate. De asemenea acest tip de perna poate fi folosita pentru sustinerea copilului in timp ce acesta sta pe burta.

Rezerva cu cerneala a unui pix cu varf bombat poate cauza numeroase neplaceri. Astfel, primul gand este golirea rezervei, insa motivul pentru care pixul nu mai scrie poate fi cu totul altul: blocarea rezervei, uscarea cernelei sau prezenta bulelor de aer in interiorul rezervei. Toate aceste lucruri apar insa, in momentul in care pixul nu este folosit pentru perioade indelungate.

Atunci cand tavita pentru hartii este goala, documentele nu se vor imprima.

Vizitati orice birou, mic sau mare, si veti gasi un copiator multifunctional care poate copia documente. Aceste aparate i-au salvat pe angajatii care lucreaza in birouri. Ei nu mai trebuie sa foloseasca hartie de copiat pentru a face copii ale actelor importante. Toate copiatoarele au cel putin o tavita pentru hartie. Multe au si una pentru hartii de dimensiunea scrisorilor si alta pentru hartie de dimensiunile actelor. Metoda incarcarii tavitelor cu hartie, e, in general, aceeasi.

Daca unul dintre fisierele video detin informatii incorecte sau au informatii care lipsesc, acestea pot fi corectate prin editarea metadatelor. Metadatele fisierelor video reprezinta o colectie de infomatii suplimentare specifice fisierului respectiv, precum nume, data realizarii, formatul fisierului, etc. Majoritatea programelor pentru vazut filme permit editarea acestor metadate folosind panoul de control (Control Panel).

Pentru a va ingriji gainile in mod corespunzator este necesar sa va asigurati ca acestea au apa, mancare si un adapost curat. In timpul lunilor de vara gainile pot hoinari in voie pe afara, ciugulind pamantul. In timpul iernii, insa, acestea vor trebui tinute in interiorul unui tarc pentru gaini izolat pentru a fi ferite de vremea rece de afara. Pentru a izola tarcul gainilor nu este nevoie decat de cateva placi din fibra de sticla si unelte de baza. Cea mai eficienta solutie din punctul de vedere al costurilor este sa izolati chiar dumneavoastra tarcul gainilor, eventual in timpul unui weekend, cand nu trebuie sa mergeti la serviciu.

Obiectele din fonta acoperite cu portelan, au de cele ma multe ori nevoie de ingijiri speciale precum lustruire periodica. Acest pas este cu atat mai important in cazul in care portelanul devine crapat sau ciopit. Din fericire, utilizand metodele si masurile de protectie corespunzatoare lustruirea accesoriilor de baie din portelan poate fi realizata chiar de dumneavoastra. De asemenea trebuie sa stiti ca pentru indeplinirea acestei sarcini puteti achizitiona un kit cu toate elementele necesare incluse, sau puteti cumpara aceste elemente separat.