• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Comunicarea prin limbajul semnelor este folosita de oameni inca din timpuri stravechi, fiind asociata in ultima vreme cu modul de comunicare al persoanelor cu dizabilitati de auz. Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca semnele realizate cu ajutorul mainilor nu numai ca sunt incluse in categoria limbajului non-verbal  (de exemplu, scafandrii folosesc limbajul mainilor atunci cand se afla sub apa). In plus, semnele detin rolul de stimula procesul de invatare. Un studiu realizat de Susan Wagner Cook, psiholog in cadrul Universitatii Rochester a relevat faptul ca studentii retin informatia mult mai usor atunci cand aceasta este insotita de explicatii gestice. In acelasi fel, bebelusii care invata sa comunice cu ajutorul gesturilor, isi exprima nevoile cu mai multa usurinta si devin mai putin frustrati.

Tratati-va clientii ca si cum ar fi prieteni sau membri ai familiei.

Pentru a deveni un dealer grozav e nevoie de timp si rabdare. Desi puteti face multe lucruri pentru a va imbunatati relatiile cu clientii sau cunostintele in domeniu, unele trasaturi precum capacitatea de a realiza o legatura cu clientii, naturaletea sau un caracter placut tin de personalitatea dumneavoastra. Orice vanzator isi poate imbunatati aceste trasaturi, cu putin efort. De-a lungul timpului, stabilitatea si eforturile va vor fi rasplatite.

Cele mai populare bloguri din lume au ajuns la acest statut ca urmare a publicarii continutului in mod regulat. Chiar si asa aceasta este doar o parte din reteta succesului intrucat la polul opus exista alte bloguri pe care materialele sunt publicate zilnic, dar a caror numar de vizitatori este foarte mic. Adesea principala cauza a acestui fenomen este prezentarea defectuoasa a paginii principale sau haosul postarilor.

Grafica pe geamuri cere atentie.

Grafica de pe geamuri infrumuseteaza intrarea magazinelor si atrag atentia unui numar mare de clienti. Conform celor de la Asociatia pentru Afacerile Mici, o astfel de publicitate  mareste vigilenta clientilor deoarece le permite acestora sa vada informatii legate de afacere in repetate randuri. Pentru a desena, a produce si a aplica o grafica pe geamuri este nevoie sa existe cunostinte despre programe vectoriale si sa se exerseze. Dar cu putina rabdare, in curand veti putea sa adaugati crearea de grafica pe geamuri in portofoliul dumneavoastra.

Asemeni detectoarelor de fum, principalul rol al detectoarelor de caldura este acela de a alerta oamenii in momentul in care nivelul de caldura a depasit limitele normale. In general detectoarele de caldura sunt legate la un circuit principal si sunt prevazute cu o baterie de rezerva utila in cazul penelor de curent. Atunci cand detectorul de caldura incepe sa bipaie la intervale neregulate de timp, inseamna ca acest mecanism trebuie resetat.

Desenarea ochilor este esentiala pentru adaugarea emotiilor intr-un portret. Ochii pun accent pe subiectul desenului, si impreuna cu muschii faciali au capacitatea de a reda sentimente precum teama, tristete sau bucurie. Studierea anatomiei ochilor este esentiala indiferent daca vreti sa realizati un desen suprarealist sau un model non-uman. Exersati intotdeauna desenarea ochilor si a fetei pe ciorne inainte de a trece la realizarea unui portret propriu-zis.

Editarea si animarea fotografiilor care vor fi incarcate pe site-uri de socializare precum MySpace, Facebook sau Twitter este o activitate destul de populara in prezent. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unor add-onuri ca GIMP sau Corel Animation Shop, sau prin accesarea unor site-uri gratuite.

Orice dispozitiv care foloseste optiunea geotagging are capacitatea de a localiza latitudinea si longitudinea unde a fost realizata o imagine, lucru ce se aplica si in cazul iPhone-urilor. Din pacate, daca folositi un astfel de telefon nu veti putea accesa informatiile din metadate decat cu ajutorul unui program specializat, care poate fi achizitionat de pe App Store.

Restaurarea Ipodului presupune stergerea tuturor informatiilor personale, aplicatiile instalate de dumneavoastra si toate fisierele media pe care le-ati stocat pe acest dispozitiv. Restaurarea iPod-ului pote fi facuta numai in cazul in care doriti sa reveniti la setarile din fabrica. Acest lucru este util in cazul in care doriti sa vindeti iPodul dumneavoastra.

Cataloagele de bibilioteca au capacitatea de a organiza cartile in functie de cote, astfel incat utilizatorii sa le poate localiza cu mai multa usurinta. Majoritatea cataloagelor contin urmatoarele informatii: autor, titlu, subiect, cod ISBN si cota cartii respective. Cota are rolul de a directiona utilizatorul spre locatia exacta a cartii la raft.