• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Sistemele de difuzoare wireless elimina prezenta cablului intre sursa de producere a sunetului si difuzoarele conventionale. Difuzoarele clasice primesc semnalul amplificat de la sursa de producere a sunetului prin intermediul unui cablu de legatura. Pe de alta parte, difuzoarele wireless functioneaza cu ajutorul unui transmitator conectat la boxe, avand propriul amplificator intern.

Avand la dispozitie doar 30 de secunde, vedeta fuge pe terenul de joc, in vreme ce coechipierii vizeaza la o victorie, iar jucatorul de pe tusa isi roaga antrenorul sa il bage pe teren pentru pria oara. Intr-un final antrenorul se indupleca, jucatorul intra pe teren si este imediat inconjurat de adversari. Acesta, insa, nu se lasa intimidat si marcheaza in ciuda faptului ca uriasii sunt pe urmlele lui. Intr-un final victoria ii apartine. Povestile de acest gen au capacitatea de a motiva oamenii. In consecinta, de multe ori aceste clipuri sunt folosite pentru a transmite mesaje motivationale.

Pentru a dresa un pui de pittbul sa isi faca nevoile afara acesta trebuie sa inteleaga inca de la inceput ca acest tip de comportament nu este acceptat in interiorul locuintei. Cea mai buna perioada de a incepe dresajul in acest sens este varsta de 8-10 saptamani. „Accidentele” care au loc in casa nu sunt altceva decat rezultatul problemelor in timpul dresajului. Astfel, desi cainele are nevoie de antrenament si sprijin, cel mai important lucru este ca dumneavoastra sa ramaneti consecventi.

Atunci cand realizati o carte documentara (dictionar, enciclopedie, etc.) trebuie sa luati in considerare si sa respectati cateva reguli de editare. Spre deosebire de beletristica, unde aveti libertate totala in ceea ce priveste stilul abordat (atat timp cat editura este de acord), cartile documentare sunt putin mai rigide. Stabilirea stilului pe care trebuie sa il adoptati atunci cand scrieti o carte documentara necesita realizarea unei munci de cercetare asidue.

Daca alegeti platforma WordPress pentru blogul dumneavoastra puteti alege ca tema footerului sa se modifice de fiecare data cand o persoana acceseaza site-ul. Modificarea fisierului pentru footer in WordPress nu implica decat copierea unui cod deja existent, motiv pentru care nu trebuie sa detineti cunostinte avansate de webdesign.

In cazuri rare roaderea unghiilor poate fi semnul unei stari de anxietate extrema, insa, de cele mai multe ori acesta este doar un obicei nervos, alaturi de rasucitul parului sau scrasnitul dintilor (bruxism). In general cauzele care duc la roaderea unghiilor sunt plictiseala si stresul.

Daca ati terminat un manuscris si doriti sa il publicati, fara a apela la un agent sau un editor traditional, o puteti face singuri, cu ajutorul ebook. Cum multi cititori folosesc serviciile eReader cum ar fi Kindle sau Nook, aceasta este o ocazie deosebita de a gasi un public nou. Publicarea personala si vanzarea cartilor in format electronic sunt foarte apropiate de procesul publicarii documentelor personale si a vanzarii sau imprimarii personale a cartilor, dar costul poate fi redus semnificativ daca eliminati costurile imprimarii unei carti in mod traditional.

Functionalitatea unui CD changer consta in faptul ca va ofera posibilitatea de a schimba CD-urile pe care doriti sa le ascultati cu doar o apasare de buton. In plus, acest sistem nu trebuie folosit decat in momentul in care doriti sa adaugati sau sa schimbati CD-urile, motiv pentru care acesta poate fi instalat oriunde doriti.

Poate fi extrem de greu sa va dati seama daca o femela de hamster este gestanta. Perioada de gestatie este de doar 15-16 zile, iar abdomenul acestora se poate sa nu isi mareasca dimensiunea decat cu putin timp inainte de a fata. In consecinta, recunoscand indiciile perioadei de gestatie veti reusi sa va pregatiti pentru viitori pui, precum si sa acordati femelei ingrijirile necesare.

In general iepurii naparlesc de 2 ori pe an, proces in timpul caruia blana cea veche este inlocuita de un strat nou. Conform specialistilor naparlirea are loc din motive variate inclusiv paraziti, periaj excesiv sau infectii. In general iepurii pitici isi ingrijesc singuri blana, insa in perioada naparlirii este nevoie de interventia stapanilor intrucat aceste animale nu au capacitatea de a regurgita blana. Astfel, daca iepurele dumneavoastra pitic este sanatos si totusi observati ca blana incepe sa ii cada excesiv, trebuie sa urmati cativa pasi simpli pentru a-i asigura acestuia confortul de care are nevoie.