• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

In general hard drive-ul unui laptop are o dimensiune diferita fata de hard driverele folosite pentru computerele tip desktop. Astfel, dimensiunea hard driverelor pentru laptopuri este de 6.35 cm, motiv pentru care este necesar sa folositi un adaptor special pentru a le conecta la un computer. Convertorul hard drive-ului de la laptop este util pentru desfasurarea acestui proces, cu precadere in cazul in care doriti sa transferati informatiile de pe laptop pe un desktop. De asemenea puteti folosi cablul special de conectare al unui hard drive extern la un computer.

Video Vault este un program compatibil sistemul de operare Windows, care va permite sa folositi materialele video in momentul in care playstation-ul Sony este conectat la computerul personal. Acest playstation nu este compatibil decat cu materiale video in format MP4, motiv pentru care daca doriti sa vizionati aceste materiale pe PSP este necesara convertirea filmuletelor in format MP4.

Programul Backdoor.Sdbot este un troian aparut pentru prima data in aprilie 2002 care afecteaza sistemul de operarea Windows. Scopul acestui troian este acela de a oferi unei alte persoane decat utilizatorul, acces la computerul virusat. Acest lucru permite furtul informatiilor sau folosirea computerului respectiv pentru diverse activitati ilegale precum transmiterea troianului mai departe. Programul Backdoor.Sdbot adauga anumiti registri care trebuie stersi manual.

Concediul fara plata este o decizie ce apartine fie angajatului, fie angajatorului, in cazul in care angajatul unei companii sau institutii trebuie sa isi ia liber, fara a fi insa remunerat. Concediul fara plata este solicitat de angajati din motive personale, precum imbolnavirea unui membru al familiei.

Un peste clovn e un peste de apa sarata, foarte popular.

Oceanul este umplut cu pesti vibranti, plini de culoare, dintre care multi sunt optiuni populare ca animale de companie. Datorita mediului lor natural, pestele nu poate supravietui în apa dulce, deci veti avea nevoie de un amestec de apa sarata pentru a le oferi habitatului propriu. Instant Ocean ofera o serie  acvarii si de produse folositoare pestilor, inclusiv un amestec de sare de mare pentru pestii de apa sarata. Amestecarea sarii in acvariu, este un proces destul de simplu.

Subwooferele au rolul de reproduce doar frecventele joase ale melodiilor astfel incat sa adauge profunzime si realism muzicii dumneavoastra preferate. In general subwooferele pot fi achizitionate fara cutiile de protectie, insa folosind cateva unelte simple acestea pot fi realizate chiar in propria locuinta.

Daca intampinati dificultati de vizualizare a cursorului si imaginilor pe computerul dumneavoastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este ca cresteti luminozitatea monitorului. In cazul sistemului de operare Windows 7, luminozitatea monitorului poate fi ajustata intrand in Control Panel si accesand optiunea Power Options.

WordPress este un sistem de gestionare a continutului, care in ciuda popularitatii sale nu are la baza o aplicatie pentru serverele Web. In schimb, WordPress functioneaza pe baza a doua sisteme diferite de instalare a aplicatiilor Web, avand nevoie de limbaj special de programare si anume, PHP. Localizarea erorii aparute in momentul in care incercati sa va logati pe blogul personal presupune descoperirerea serverului folosit de WordPress si obtinerea drepturilor de admin pentru acesta.

Trandafirii cu tulpina taiata in mod corespunzator si curatati foarte bine au o durata de viata mai mare intrucat pot absorbi o cantitate suficienta de apa. Capetele tulpinilor care se usuca si nu reusesc sa absoarba o cantitate suficienta de apa sunt rezultatul taierii necorespunzatoare, a apei cu impuritati sau expunerii prelungite la aer. De asemenea apa pe care o folositi trebuie sa fie foarte curata pentru a prelungi durata de viata a trandafirilor. In acelasi timp, frunzele trebuie colectate imediat astfel incat sa preveniti aparitia bacteriilor daunatoare.

Socializati cainele cu ajutorul lesei astfel încât sa aveti control total asupra

Integrarea unui caine nou într-o familie nu este niciodata usoara, mai ales daca ai deja un caine cu probleme de comportament. Câini vede familia lor ca pe o turma si orice noi membri pot provoca o perturbare a dinamicii de turma. Cu toate acestea, cu un dresaj adecvat si atent, puteti face tranzitia usoara pentru ambii câini. De fapt, în cazul în care câinele dumneavoastra nu se comporta bine cu alte animale poate fi un lucru bun sa va luati un alt câine.