• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Hamsterii iubesc spatiile in care se pot catara si le place foarte mult sa se aventureze afara din custi. La magazinele pentru animale puteti gasi o gama vasta de case pentru joaca, unele sub forma de tuburi din plastic si unele prevazute cu mingi. In final veti sfarsi prin a cheltui sume considerabile de bani pana cand veti gasi ceea ce cautati. Folosind uneltele din gospodaria dumneavoastra si facand o investitie minima veti reusi sa alcatuiti un astfel de spatiu chiar la dumneavoastra acasa.

Fiecare dintre noi este pus la un moment dat in situatia de a indeparta si inlocui scurgerea podelei din baie. Unul dintre principalele motive pentru care se intampla acest lucru este umezeala din dusuri, factor care incurajeaza acumularea mucegaiului, care la randul sau contribuie la deteriorarea si decolorarea scurgerilor. De asemenea scurgerile din dusuri sunt elementele care de cele mai multe ori vor fi primele schimbate intrucat acestea sunt expuse umezelii chiar si dupa ce opriti apa.

Multe unitati centrale de procesare (CPU – central processing unit) ale computerelor personale sunt prevazute cu LED-uri decorative la nivelul ventilatoarelor (coolere). Ledurile, sau diode emitatoare de lumina, sunt surse de lumina cu un nivel scazut de energie si o durata de viata mare, disponibile in prezent in multe forme si culori. LED-urile sunt conectate la ventilator cu ajutorul a doua borne metalice. Desi aceste dispozitive pot adauga un efect vizual placut, exista situatii cand ele pot fi incomode pentru utilizatori, cu precadere in cazul celor care lasa computerul pornit in timpul noptii.

SMS-urile, acronimul sintagmei in limba engleza Short Message Sercive, permite trimiterea mesajelor scrise direct de pe telefonul mobil. Cu toate acestea SMS-urile au devenit la un moment dat compatibile si cu alte dispozitive, asa cum sunt computerele personale. In acest caz primirea si trimiterea mesajelor scrise se poate face cu mare usurinta cu ajutorul unui cont de email. De asemenea daca doriti sa trimiteti acelasi mesaj la un numar mare de persoane (mesaj in masa) puteti face acest lucru folosind computerul personal.

In afara de muzica, ebook-uri si seriale TV, de pe iTunes puteti downloada si podcasturi pentru iPod nano. Dupa downloadarea podcasturilor pe computerul personal, puteti folosi aceste programe pentru a descarca seriale si episoade intregi pentru iPod Nano. Pentru a downloada podcasturi trebuie sa accesati sectiunea „Podcasts” din iTunes.

Hamsterii sunt animale de companie minunate, necesitand un nivel minim de ingrijire. Ca orice alt animal, insa, acestia pot deveni tinta parazitilor. In vreme ce unele animale de companie atrag puricii si paduchii, hamsterii sunt de cele mai multe ori tinta capsuselor. In cazul in care hamsterul dumneavoastra a devenit tinta acestor paraziti, este necesar sa remediati aceasta problema in cel mai scurt timp, intrucat capusele pot cauza disconfort sever, mancarime, iritatii si caderea blanei.

O camera de filmat wireless cu vedere pe timpul noptii are capacitatea de a transmite informatii video dintr-o locatie in alta chiar si in momentul in care lumina este difuza sau obscura. Puteti sa va transformati laptopul in monitor pentru a vizualiza informatiile trimise de o astfel de camera, cuplandu-l la dispozitivul care primeste semnalul. In plus, nu va fi nevoie sa efectuati nici un fel de modificare a laptopului intrucat conexiunea poate fi realizata prin intermediul unui cablu USB.

Artificiile pentru dans sunt artificii metalice acoperite cu material Kevlar, fiind folosite in timpul dansului pentru a face reprezentatiile mai interesante. In prezent exista mai multe tipuri de artificii pentru dans, unele de dimensiuni mici, utilizate pentru trucuri in timpul dansului, altele dimpotriva de dimensiuni mai mari, utilizate pentru reprezentatiile stilate. In mod normal, artificiile erau folosite de dansatoarele orientale.

Realizarea artificiilor trebuie facuta in siguranta, iar materialul Kevlar atasat in mod corespunzator, astfel incat sa preveniti riscul de accidentare. Indepartati intotdeauna excesul de ulei inainte de a aprinde artificiile, si asigurati-va ca exista o daoua persoana care sa va ajute sa le stingeti.

Felicitarile reprezinta una dintre cele mai utile metode de a mentine traditiile si obiceiurile unei familii. In plus acest lucru il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa isi cunoasca mult mai bine trecutul si stramosii sai.

Procesul de copiere a muzicii de pe un CD pe computer este un proces extrem de simplu ce poate fi indeplinit de orice dispozitiv dotat cu CD-ROM si programe pentru muzica. Printre cele mai populare porgrame de acest gen se afla Windows Media Player, program preinstalat in cadrul sistemului de operare Windows, si iTunes, program preinstalat in cadrul sistemului de operarea Mac. Progamul iTunes este compatibil si cu sistemul de operare Windows, insa in acest caz trebuie descarcat de pe site-ul Apple.com.