• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Majoritatea copiilor adopta un comportament opozitional din cand in cand. Exista insa situatii cand acesta nu se limiteaza la polemici, tipat, neascultarea in mod deliberat, atitudine negativa, toleranta mica la frustrari, invinuirea celor din jur, furie si sfidare. Comportamentul opozitional cu manifestrari mai frecvente si mai severe decat in mod normal este cunoscut in terminologia de specialitate ca tulburare opozitional-sfidatoare. Pentru a reduce manifestarile acestui comportament este nevoie de fermitate, dragoste si consecventa.

Hamsterii sunt animale de companie minunate, necesitand un nivel minim de ingrijire. Ca orice alt animal, insa, acestia pot deveni tinta parazitilor. In vreme ce unele animale de companie atrag puricii si paduchii, hamsterii sunt de cele mai multe ori tinta capsuselor. In cazul in care hamsterul dumneavoastra a devenit tinta acestor paraziti, este necesar sa remediati aceasta problema in cel mai scurt timp, intrucat capusele pot cauza disconfort sever, mancarime, iritatii si caderea blanei.

Ajutorul pe care il oferiti copilului pentru a scrie si ilustra o carte reprezinta o metoda ideala pentru a-i incuraja creativitatea, spiritul de observatie si increderea in sine. In plus, acest proiect este recomabdat copiilor care abia au invatat sa scrie si sa citeasca, dar si adolescentilor care isi doresc sa devina scriitori. Proiectul poate fi realizat pe computer cu ajutorul unui program pentru editare sau in mod clasic, folosind un caiet si desene.

Motorola Q este un smartphone prevazut cu tastatura QWERTY, bluetooth, camera de 1,3 megapixeli, mesaje multimedia, email pe mobil, precum si ecran landscape si trackball (dispozitiv de indicare care contine o bila activata pe baza de senzori).Pentru cei care folosesc acest smartphone pentru a trimite emailuri si mesaje, Motora ofera functia Autocapitalization, ce are rolul de a scrie prima litera a unei propozitii cu majuscule. In cazul in care nu doriti ca aceasta functie sa fie activata, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati meniul „Settings”.

Aparitia unei sarcini neplanificate se poate dovedi un moment dificil chiar si in momentul in care sunteti casatoriti, astfel, chiar daca ati purtat discutii despre o sarcina teoretica, in momentul in care ati ramas insarcinata lucrurile vor parea diferite.

Florile neplantate si cele care se afla in ghiveciuri au nevoie de ingrijire speciala pentru a supravietui iernii. Una dintre explicatii consta in faptul ca florile in ghiveci nu beneficiaza decat de o cantitate mica de pamant, motiv pentru care radacinile sunt vulnerabile. Intr-o situatie chiar mai delicata se afla florile plantate in ghivece de terra cotta sau argila care se pot crapa din cauza temperaturilor scazute, lasand radacinile expuse. Pentru a va bucura de plante sanatoase este recomandat sa le adapostiti fie in apartament, fie sa le oferiti extra protectie in foecare toamna.

Conflictele in familie apar din diverse motive, in general ca urmare a diferentei majore dintre ideile si valorile fiecarei persoane in parte. Astfel, evenimente precum decesul unei persoane dragi, inceperea scolii, pubertatea si divortul sunt lucruri ce cauzeaza stres tuturor membrilor familiei. Unele conflicte familiale sunt atat de puternice incat necesita medierea unui terapeut sau chiar a unui psiholog.

In momentul in care un fisier audio este salvat in format .mp3 sau alt format slab calitativ, bitratul este direct proportional cu gradul de compresie al fisierului. Exista insa cazuri in care bitratul unui fisier audio trebuie ridicat pentru a fi compatibil cu anumite playere audio. Desi acest lucru poate fi facut cu usurinta, crestere bitratului poate duce si mai mult la comprimarea fisierului audio, fapt care ii va compromite calitatea.

Sistemul de operare Windows permite crearea unui disc pentru resetarea parolei, necesar in cazul in care aceasta este uitata. Discul pentru resetarea parolei a fost creat ca parte a programului de recuperare in caz de dezastru.

Datorita internetului, exista in prezent multe modalitati de a anima o imagine. Din aceasta categorie face parte si Glickr, program care ofera posibilitatea de a uploada si anima o imagine intr-o maniera extrem de usoara, insa va fi nevoie sa folositi mai mult de o fotografie. Alte variante viabile sunt Pazoen si Photobucket.