• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Pregătirea adecvata pentru procesul de recrutare si selectie, cu un potential angajator, cere mult mai mult decât practica pentru un interviu. Multi angajatori recurg la aplicarea unui set de teste, în funcţie de poziţia, expertiza tehnică şi nivelul de competenţă necesar. Candidaţii care se pregatesc pentru examenele de recrutare şi selecţie sunt printre cei bine pregatiti profesional, devenind candidaţi puternici in dezvoltarea unei cariere plină de satisfacţii.

Serialul ATA sau SATA este o interfata folosita pentru a conecta hard drivere la placa de baza a computerului dumneavoastra. Destinata sa inlocuiasca interfara IDE sau ATA, regasita la computere mai vechi, interfata SATA utilizeaza mai multe conexiuni si este mai rapida. In plus, interfata SATA face procesul de instalare a ,unui hard drive nou mult mai usoara.

Pulse-Code Modulation (PCM) este o tehnologie folosita in sistemele home theater si laboratoare audio profesionale pentru transmiterea semnalelor audio de inalta calitate. Cablul optic reprezinta un tip de conexiune audio digitala folosita pentru transmiterea semnalelor digitale audio, precum PCM, Dolby Digital si DTS (Digital theater Systems). Desi conform setarilor majoritatea dispozitivelor audio fac legatura intre Dolby Digital sau DTS cu ajutorul cablurilor audio, semnalul poate fi comutat si pentru PCM.

Regedit este folosit pentru lansarea utilitarului Registry Editor in cazul sistemelor de operare Windows. Acest registru permite administratorilor sa configureze anumite setari care nu pot fi configurate de ceilalti utilizatori. Ascunderea unui drive (partitie) cu ajutorul acestui utilitar poate fi realizata modificand o valoare specifica pentru DWORD.

Telescoapele STC sau telescoapele Schmidt-Cassegrain, au fost inventate in anul 1940 fiind folosite pana in prezent. Constructia acestor telescoape a fost gandita de asa natura incat sa poata capta cat mai multa lumina, in vreme ce dimensiunea lor sa fie cat mai mica. O oglinda sferica aflata in apropierea planului focal, sau a punctului in care este focalizata lumina, are rolul de a trimite lumina inapoi intr-un punct de corectare. Acest punct este extrem de important pentru telescoapele STC intrucat focalizeaza toate razele de lumina intr-un singur punct pentru obtinerea unei imagini cu un contrast mai bun. Aproape toate modelele de telescoape STC sunt prevazute cu un al doilea set de oglinzi convexe necesare pentru a amortiza distorsiunea marginilor imaginilor transmise.

Cele mai populare incuietori sunt cele de tipul multipunct sau broastele. De asemenea trebuie sa mentionam faptul ca desi tot mai multe tipuri de incuietori cuprind in structura lor un butuc, exista situatii cand sistemul de prindere este legat chiar de tocul usii. In acest ultim caz, modificarea topului incuietorii se poate dovedi un proces dificil, dar nu imposibil.

Daca doriti sa realizati un sistem care sa va ajute sa amplificati sunetele joase, subwooferele de 12 inch (30.48cm) sunt varianta ideala. Pentru a va asigura, insa, ca subwooferele sunt folosite la capacitate maxima este recomandat ca acestea sa fie asezate intr-o cutie rezistenta care sa ajute la producerea unor sunete acurate si puternice. In ceea ce priveste materialul pe care trebuie sa il folositi, specialistii recomanda placile MDF.

Schimbarea unui toner ar putea lua doar cateva minute, daca aveti instructiunile

La locul de munca, niciun angajat nu doreste sa fie insarcinat cu schimbarea toner-ului. Desi este perceputa de catre multa lume drept o sarcina dificila, rezervata tehnicienilor sau expertilor in domeniul tehnologiei, schimbarea toner-ului intr-un copiator este o sarcina destul de usoara. Daca sunteti prins intr-o camera cu multe copiatoare si tocmai vi s-a terminat toner-ul, gasiti cartea de functionare a copiatorului si anulati comenzile pentru cinci minute pentru a-l monta si a reincepe lucrul apoi.

Balastul este un material versatil care contribuie la amenajarea unei game vaste de spatii exterioare pornind de la peisaje minimaliste si pana la spatii complexe din lemn. De asemenea balastul are capaciatea de a proteja plantele pentru a nu fi calcate in momentul in care va plimbati prin gradina, de a acoperi solul in zonele cu drenaj redus, precum si de a crea o poteca secundara. In plus, acest material poate fi indepartat cu usurinta in cazul in care decideti sa modificati structura gradinii dumneavoastra.

Comunicarea prin limbajul semnelor este folosita de oameni inca din timpuri stravechi, fiind asociata in ultima vreme cu modul de comunicare al persoanelor cu dizabilitati de auz. Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca semnele realizate cu ajutorul mainilor nu numai ca sunt incluse in categoria limbajului non-verbal  (de exemplu, scafandrii folosesc limbajul mainilor atunci cand se afla sub apa). In plus, semnele detin rolul de stimula procesul de invatare. Un studiu realizat de Susan Wagner Cook, psiholog in cadrul Universitatii Rochester a relevat faptul ca studentii retin informatia mult mai usor atunci cand aceasta este insotita de explicatii gestice. In acelasi fel, bebelusii care invata sa comunice cu ajutorul gesturilor, isi exprima nevoile cu mai multa usurinta si devin mai putin frustrati.