• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.

Aproape fiecare dintre noi a avut la un moment dat un loc de munca unde nu se intelegea cu seful sau. Supervizorul, insa, nu trebuie sa fie o persoana placuta pentru a fi eficienta, intrucat nu este platit pentru a va fi prieten. Astfel, in cazul aparitiei unui conflict, majoritatea companiilor incurajeaza discutiile deschise, insa intr-o maniera profesionista. Daca dumneavoastra considerati ca aceasta este o atitudine potrivita, puteti sa ii trimiteti sefului dumneavoastra o scrisoare de plangere.

Realizarea unui acvariu necesita unele pregatiri.

Un acvariu de peşte poate fi un accesoriu foarte relaxant pentru orice casa. Peştii sunt distractivi atunci cand ii priviti, există o varietate pentru a alege şi necesita mai putina responsabilitate decât alte animale de companie. Configurarea un acvariu va necesita o anumită pregătire, deoarece există multe lucruri care sunt necesare pentru buna utilizare, curăţare şi îngrijire. Odată montat şi functional, acesta va trebui doar să fie curăţat ocazional, iar peştele va trebui hrănit zi de zi.

Avand in vedere ca dormitorul este singurul spatiu din casa pe care vi-l puteti insusi in totalitate, motiv pentru care acesta trebuie decorat dupa propriul gust. In consecinta, daca aveti inclinatii spre stilul punk rock sau copilul dumneavoastra, aflat la varsta adolescentei, are inclinatii spre acest stil, puteti decora dormitorul respectand cativa pasi simpli.

Invatarea cainelui sa accepte lesa este un aspect foarte important pentru dresajul acestuia. Acest lucru nu este usor insa, intrucat majoritatea puilor si chiar a cainilor adulti resping atat zgarda cat si lesa, in fazele initiale ale dresajului. Pentru siguranta animalului dumneavoastra de comnpanie este totusi imporant ca acesta sa accepte sa fie scos la plimbare cu lesa. Desi se poate dovedi un proces de durata sau anevoios, cu perseverenta si antrenament scopul dumneavoastra poate fi atins.

Programul Backdoor.Sdbot este un troian aparut pentru prima data in aprilie 2002 care afecteaza sistemul de operarea Windows. Scopul acestui troian este acela de a oferi unei alte persoane decat utilizatorul, acces la computerul virusat. Acest lucru permite furtul informatiilor sau folosirea computerului respectiv pentru diverse activitati ilegale precum transmiterea troianului mai departe. Programul Backdoor.Sdbot adauga anumiti registri care trebuie stersi manual.

Modificarea unui proprietar sau a unui grup asociat unui fisier sau director in Unix poate fi realizata folosind comanda „Chown”. Orice director si fisier in Unix are un proprietar (owner), acesta fiind in general persoana care l-a creat. Comanda „Chown” poate fi folosita numai de super utilizator. Noul nume al proprietaraului poate fi ales dintr-o lista deja existenta intr-o baza de date, sau dimpotriva poate lua forma unui cod numeric.

Reverb este un efect audio care are rolul de a aproxima proprietatile acustice ale unui spatiu de dimensiuni mari. Desi este asemanator ecoului, proprietatile sale sunt diferite de ale acestui efect audio. In vreme ce ecoul reproduce sunetul la un volum mai mic reverbul repeta doar ambianta in care se produce un sunet. Astfel, adaugarea acestui efect are rolul de a ameliora sunetele inalte si de a crea impresia de spatiu. Procesul este diferit in functie de aparatura folosita, insa indiferent de varianta aleasa gradul de complexitate este mic.

Determinarea culorii ochilor unui sugar este o modalitate amuzanta de a verifica modul in care genetica isi spune cuvantul. In acest sens, exista cazuri cand doi parinti cu ochii caprui sau albastri pot concepe un copil cu o cu totul alta culoare a ochilor. Motivul acestui fenomen consta in faptul ca parintii pot fi purtatorii unor gene recesive. In consecinta, copilul poate mosteni genele recesive de la ambii parinti, si implicit ochilor lor pot avea o culoare neasteptata.

In anumite situatii precum vanatoarea, urmarirea anumitor tipuri de sporturi sau urmarirea pasarelelor, binoclul este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca. Rolul acestui accesoriu este acela de a amplifica imaginea pe care doriti sa o urmariti de la distanta. Pentru a obtine rezultatele scontate este in primul rand nevoie sa alegeti tipul de binoclu potrivit pentru situatia in care va aflati.

Aproape oricine poate construi un acvariu etans din plexiglass acrilic.

Beneficiile unui acvariu acrilic fata de cele ale unui acvariu traditional din sticla sunt destul de atragatoare; din ce in ce mai multi pasionati de acvarii fac acest schimb si isi realizeaza cu mestesug acvarii frumoase din plexiglass acrilic. Poate ca, la inceput, crearea unui acvariu personalizat din plexiglass  pare o sarcina coplesitoare, dar majoritatea oamenilor pot construi acvariul lor de vis cu doar cateva materiale speciale, practica si instruire. Cu un pic de timp si rabdare, acvariul dumneavoastra din plexiglass poate sa ajunga sa depaseasca maretia si durabilitatea unui acvariu traditional din sticla.