• warning: Illegal offset type in isset or empty in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2244.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2245.
  • warning: Illegal offset type in /var/www/idetalii.ro/includes/common.inc on line 2257.
Etichetati-va desarele din suporturi clar si lizibil.

Suporturile pentru asezarea dosarelor nu va vor ajuta la organizare, daca fisierele insesi nu sunt ordonate. Etichetarea clara a acestora este cheia spre obtinerea unui sistem de asezare a fisierelor, deci scrierea lizibila este esentiala. Etichetele dactilografiate vor fi usor de citit. Dosarele vandute la papetarie vine, de obicei, cu propria eticheta; totusi, este mai usor sa dactilografiati si sa decupati propriile etichete. 

Hartia holografica este adesea folosita pentru realizarea materialelor promotionale intrucat capteaza atentia publicului tinta. Suprafata hartiei holografice este alcatuita dintr-un strat subtire de aluminiu si argint care are capacitatea atat de a reflecta, cat si de a difracta lumina. Acest efect divide lumina captata in mai multe culori, creand o holograma. Abtibildurile holografice sunt adesea lipite pe masini, pe geamurile magazinelor, pe copertile revistelor sau pe materiale promotionale. Realizarea acestor abtibilduri este extrem de simpla si mai putin costisitoare decat daca le-ati achizitiona de la un magazin specializat.

Intrucat fotografiile alb-negru implica realizarea unui contrast intre lumina si umbra, este necesara o cunoastere foarte buna a procesului de compozitie, surselor de lumina si procesului de procesare al imaginii pentru a crea o imagine monocromatica. Utilizarea unui aparat de fotografiat SRL va perminte sa captati lumina naturala, datorita vitezei reglabile ISO. Acest lucru va permite sa ajustati sensibilitatea senzorului de imagine. Deasemenea este necesar ca fotografia sa fie facuta sub o sursa de lumina potrivita, astfel incat folosind un program de editare sa puteti realiza o fotografie alb negru impecabila.

Photo Studio, realizat de firma ArcSoft, permite utilizatorilor sa manipuleze imaginile in diferite moduri. Printre optiunile oferite de acest program se incadreaza si Image Resize, care are capacitatea de a redimensiona fotografiile. Aceasta optiunea pote fi regasita in meniul principal (Main Meniu)> meniul Edit> Image Size. Modul de folosire al Image Resize este extrem de simplu, necesitand doar introducerea unor valori pentru a modifica inaltimea sau latimea imaginii respective.

Fondata in anul 1991, TomTom este o companie daneza care produce sisteme de navigare GPS. In cazul in care detineti un sistem de navigare GPS produs de compania TomTom cel mai probabil veti dori sa va updatati periodic sistemul de navigare cu harti, in caz contrar riscand ca informatiile primite sa nu mai fie corecte. Pentru aceasta, firma daneza ofera in mod gratuit un program special denumit TomTom Home.

Aproape fiecare dintre noi poate creste si ingriji plante de gradina, atat timp cat acestea sunt expuse unor conditii corespunzatoare. Plantele s-au dezvoltat de-a lungul timpului pe intreg globul, adaptandu-se oricarui tip de climat. Astfel, indiferent de climatul unde va aflati exista o gama larga de plante pe care le puteti cultiva. Singura conditie este sa tineti cont de gradul de lumina, tipul de sol, cantitatea de apa necesara si fertilizator.

Daca sunteti destul de increzatori cu privire la miscarile dumneavoastra pe muzica de club astfel incat sa mergeti in public si sa dansati, poate ca este timpul sa treceti la urmatorul nivel. Astfel, in momentul in care va veti prezenta ca un dansator increzator, cu variatii ai pasilor de dans, cu singuranta atentia celor din jur se va indrepta spre dumneavoastra iar oportunitatile de a va gasi un nou partener si de a intalni oameni noi va creste.

Orice gradina, indiferent cat de bine este amplasata impune o provocare pentru cei care doresc sa cultive legume. Astfel, indiferent daca pamantul este prea umed sau dimpotriva prea uscat, primavara vine mai tarziu sau toamna se instaureaza prea devreme, aceste probleme trebuie compensate asfel incat productivitatea sa fie cat mai mare. In ceea ce priveste cantitatea de lumina naturala, majoritatea plantelor prefera zonele insorite, motiv pentru care gradinile cu putine zone umbrite sunt ideale pentru cresterea legumelor.

Lentilele laser de citire a discului sunt incluse in prezent in dispozitive precum DVD playere si console pentru jocuri. Aceste elemente trimit un fascicol laser minor prin lentile, momentul in care dispozitivul audio va citi informatiile stocate pe disc. Lentilele de focusare sunt elementele de hardware cele mai importante, insa si cele mai sensibile, deteriorandu-se chiar si de la cea mai mica urma de praf sau mizerie. Curatarea lentilelor din cand in cand reduce riscul de aparitie a erorilor si prelungeste viata sistemului audio.

Acordeoanele sunt instrumente muzicale traditionale folosite inca din timpuri stravechi. Desi nu este obligatoriu sa folositi bretelele, acestea au rolul de a sustine greutatea instrumentului, oferind cantaretului confort si libertate in miscari, indiferent daca acesta sta pe scaun sau in picioare. Dimensiunea bretelelor trebuie aleasa in functie de greutatea corpului persoanei care il foloseste precum si in functie de dimensiunea acestui instrument muzical.