Navigon este un producator de sisteme de navigare GPS mobile, utilizat cu precadere in Europa. In afara de GPS-urile clasice care pot fi atasate la masina, Navigon ofera si programe care pot fi instalate direct pe telefoanele dumneavoastra. Astfel, in cazul in care detineti un telefon Motorola Milestone, care suporta aplicatia pentru GPS oferita de Navigon, acesta poate fi instalat in doar cateva minute.

Mazarea este una dintre plantele cel mai simplu de cultivat, necesitand ingrijire minima si oferind in schimb o recolta bogata. In acest caz aracii au rolul de a permite mazarii sa se dezvolte pe verticala, fapt care faciliteaza circularea aerului printe plante. Pentru a minimiza costurile de intretinere puteti realiza araci din ramuri de copac.

iPod Touch este un dispozitiv media portabil realizat de Apple, indeplinind aproximativ aceleasi functii ca si iPhone-ul (cu exceptia capacitatii de a da sau primi telefoane). Aplicatia Installer permite utilizatorilor de iPod Touch sa downloadeze sute de alte aplicatii pentru acest dispozitiv.

MP3 este un format audio extrem de popular, suportat de o gama larga de dispozitive pentru ascultat muzica, inclusiv telefoane mobile. In plus, formatul MP3 ocupa extrem de putin spatiu comparativ cu alte formate mai putin populare. Pentru a converti un fisier audio din format M4A in ton de apel, este necesar ca acesta sa fie mai intai transformat in MP3.

iPod Touch-ul este dispozitivul pe care poate Apple isi concentreaza in prezent cel mai mult atentia in ceea ce priveste Mp3 playerele. Daca doriti, insa, sa mariti capacitatea de stocare, modele mai vechi de iPod reprezinta varianta ideala. Astfel, spre deosebire de iPod Touch care se bazeaza pe memoria flash, modelele mai vechi sunt prevazute cu un hard drive de aproximativ 4.5 cm pentru stocarea informatiilor. Pentru cresterea spatiului de depozitare pentru aceste modele tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti hard drive-ul cu un model mai mare.

Gradinile de flori aduc un plus de textura si culoare mediului inconjurator si au capacitatea de a atrage fluturii si anumite tipuri de pasari, ca sa nu mai punem la socoteala mirosul placut. Apa este elementul esential pentru intretinerea unei gradini de flori. Cu toate acestea udarea manuala a unei astfel de gradini nu este mereu posibila sau practica, motiv pentru care specialistii recomanda montarea aspersoarelor.

Hamsterii sunt animale de companie minunate, necesitand un nivel minim de ingrijire. Ca orice alt animal, insa, acestia pot deveni tinta parazitilor. In vreme ce unele animale de companie atrag puricii si paduchii, hamsterii sunt de cele mai multe ori tinta capsuselor. In cazul in care hamsterul dumneavoastra a devenit tinta acestor paraziti, este necesar sa remediati aceasta problema in cel mai scurt timp, intrucat capusele pot cauza disconfort sever, mancarime, iritatii si caderea blanei.

De cele mai multe ori, pantofii unui copil stau mai mult timp aruncati prin casa sau gradina decat in picioarele acestora, acolo unde le este locul. Indiferent daca este vorba despre un copil fascinat de degetele de la picioare, pantofi si sireturi, sau daca este vorba despre pantofi cu sireturi care se desfac usor, este necesar sa luati imediat masuri. Sireturile desfacute cresc riscul ca micutul dumneavoastra sa se impiedice si implicit sa se accidenteze in mod sever.

Copiii nu realizeaza intotdeauna cat este de importanta ingrijirea dintilor. Parintii stiu insa, ca modul in care acestia sunt ingrijiti in primii ani de viata influenteaza in mod decisiv sanatatea dintilor si a gingiilor in viitor. Astfel, cu toate ca micutul dumneavoastra nu acorda atentia necesara acestui aspect, exista cateva mijloace pentru a-l ajuta sa isi ingrijeasca dintii in mod corespunzator. Primul pas pe care trebuie sa il faceti in aceasta privinta este sa ii aratati copilului dumneavoastra cum sa isi curete dintii. In cazul copiilor foarte mici puteti face acest lucru chiar dumneavoastra.

Auriul si rosu reprezinta combinatia ideala pentru decorarea unui dormitor, cata vreme alegeti materiale de texturi diferite, sau care sa imitie rubinele si aurul suflat.