Orice persoana care canta la trombon isi poate insusi tehnica de a canta cu limba indoita. Aceasta tehnica presupune trimiterea aerului in trombon intre articulatiile normale, fapt care permite obtinerea unei a doua articulatie fara a fi nevoie sa folositi varful limbii. Interpretarea melodiilor ritmate este aproape imposibila pentru trombonisti fara utilizarea acestei tehnici.

Momentul aducerii nou-nascutului acasa este cu siguranta un eveniment fericit pentru intrega familie. Insa, oricat de incarcat de bucurie ar fi acest eveniment, un nou-nascut are cu siguranta capacitatea de a da peste cap complet rutina familiara. Astfel, atat ceilalalti copii, cat si parintii trebuie sa faca modificari in ceea ce priveste activitatile zilnice. Nu trebuie sa uitam nici de cainele familiei. Cainii depind de atentia celor din jur precum si de o anumita rutina, ambele lucruri schimbate radical de aducerea nou-nascutului acasa.

Adaugarea memoriei unui PC tip desktop este cea mai buna metoda de a imbunatati viteza de lucru a computerului, fara a fi nevoie sa investiti intr-o placa de baza sau unitate centrala noua. De cele mai multe ori in ceea ce priveste memoria unui computer, raportul performanta-pret este destul de mare. Pe masura ce preturile scad, este bine sa mariti memoria computerului dumneavoastra, crescandu-i in acest fel si durata de viata.

Mentinerea curateniei este secretul eliminarii mirosului neplacut din cusca hamsterilor. Hamsterii sunt la origine animale salbatice care secreta un miros specific pentru a-si marca teritoriul si pentru a se putea orienta in cusca. Totodata, hamsterii au obiceiul de a ascunde mancarea in cusca. Aceasta mancare intra rapid in descompunere si incepe sa degaje un miros extrem de neplacut. Pentru a evita acest lucru este necesar sa curatati cusca hamsterului in fiecare zi, precum si sa folositi rumegus de pin sau cedru.

Partitionarea unui hard drive permite fragmentarea unui disc, caz in care sistemul va atribui fiecarei partitii o litera. Partitionarea unui hard drive permite de asemenea utilizatorilor sa incarce mai multe sisteme de operare.

In ciuda mesajelor transmise de unele reclame TV, cainii nu sunt animale mofturoase la mancare. In realitate multi proprietari descopera faptul ca acestor animale le place foarte mult sa mamance atat mancare, cat si alte lucruri. Atunci cand cainele dumneavoastra isi revine dupa o interventie chirurgicala sau este bolnav, apetitul scade brusc, rezultattul constand in refuzul mancarii si a apei timp de cateva zile. Pentru a va asigura ca animalul dumneavoastra de companie se va vindeca rapid, este necesar sa ii administrati mancare pentru bebelusi, asigurnadu-va insa ca aceasta nu contine ceapa sau praf de ceapa.

Gradinile acoperite cu gazon sunt pe cat de atragatoare, pe atat de greu de intretinut si asta cu atat mai mult pentru persoanele a caror timp liber este limitat. Din fericire, exista si alte variante pentru acoperirea spatiului unei gradini, una dintre cele mai eficiente fiind pietrisul. De asemenea acest material are capacitatea de a proteja solul, de a preveni cresterea buruienilor si de a oferi un plus estetic gradinii dumneavoastra (in cazul in care folositi pietre decorative).

Capusele sunt paraziti cu 8 picioare, avand un aspect asemanator paianjenilor. Capusele se hranesc in general cu sangele gazdei, atacand atat animale cat si organismul oamenilor. In consecinta este foarte important sa recunoasteti la timp simptomele acestei infectii. Capusele devin latente in perioada in care digera sangele extras din organismul gazdei, aceasta perioada variind de la cateva zile pana la cateva saptamani. Capusele sunt considerate paraziti extrem de periculosi intrucat pot raspandi afectiuni extrem de grave precum febra patata a muntilor stancosi sau tularemia.

Ventilatoarele de tavan sunt realizate in asa fel incat sa poata fi instalate cu usurinta, principiul fiind cel asemanator montarii unei lustre sau altor corpuri de iluminat. Cu alte cuvinte, acelasi sistem electric (filamentul – cablu de culoare neagra, un cablu neutru de culoare alba si un cablu de legare la masa din cupru) are capacitatea de a pune in miscare ventilatorul de tavan. Mai mult decat atat, avand in vedere ca principiul de functionare este acelasi, ventilatorul poate fi cuplat la intrerupator.

Infectiile auriculare (la nivelul urechii) sunt intotdeauna neplacute si asta cu atat mai mult cu cat acestea afecteaza organismul copiilor mici. Pentru a preveni in mod natural aceasta problema, fara a fi nevoie sa apelati la produse medicamentoase, puteti urma pasii prezentati in continuare.