Folosind simbolurile si literele de pe tastatura, puteti crea imagini digitale, fenomen denumit arta Ascii. Arta Ascii presupune creartea unor imagini care privite de aproape seamana cu litere si simboluri asezate aleatoriu, dar de la distanta creeaza o fotografie. Pentru a realiza arta Ascii este necesara utilizarea unei imprimante.

Infectiile auriculare (la nivelul urechii) sunt intotdeauna neplacute si asta cu atat mai mult cu cat acestea afecteaza organismul copiilor mici. Pentru a preveni in mod natural aceasta problema, fara a fi nevoie sa apelati la produse medicamentoase, puteti urma pasii prezentati in continuare.

Instalarea pilonilor de rezistenta pentru o poarta nu este un porces simplu care sa poata fi indeplinit de o persoana mai putin experimentata. Astfel, instalarea pilonilor de rezistenta pentru o poarta are o durata de aproximativ 2 zile si implica participarea mai multor persoane. Inainte de inceperea proiectului trebuie sa stabiliti locatia portii astfel incat sa puteti determina pozitionarea fiecarui pilon. In acest caz trebuie sa tineti cont de pozitionarea portii la nivelul gardului si de lungimea scandurilor.

Pestii de apa sarata au multe culori.

Vietatile  marine sunt la fel de dificil de ţinut ca si verii lor din apă proaspătă, ele au doar cerinţe diferite. Dacă sunteţi dispus să depuneti un efort mic si de a invata despre nevoile speciale ale peştilor de apă sărată, veţi găsi avea rezultate  pline de satisfacţii. Peştii de apă sarata vin într-o gamă largă de opţiuni, sunt plini de culoare, oferindu-vă sute de variante pentru a va crea propria lume marina.

Chiar daca poate dura ani de zile pentru a stapani arta iluzionismului, folosind intrumenstele potrivite, unele trucuri de magie pot fi invatate intr-o singura dupa-amiaza. Astfel, trucul prin care o carte de joc aleasa este lansata din pachetul de carti, este unul dintre cele mai potrivite pentru incepatori. Exista multe kituri disponibile pe piata care va pot ajuta sa realizati acest truc, unele folosind dispozitive de crearea a tensiuni, altele bazate pe inlocuirea greutatii cartii respective. Puteti, insa, sa contruiti propriul dispozitiv de crearea a tensiunii chiar la dumneavoastra acasa.

Placajul cu densitate medie este un material de constructii folositor, insa suprafata sa nu arata tocmai bine, motiv pentru care trebuie finisat prin vopsire. Astfel, chiar daca cineva poate ignora factorul estetic aplicand doar un strat de lac transparent, suprafata acestui material nu va fi destul de finisata pentru aplicarea unui nou strat de lac. De obicei finisarea placilor cu densitate medie se refera la vopsirea acestui material de constructie, caz in care pregatirile sunt mai putin complicate, necesitand doar indepartarea vechiului strat de lac sau vopsea.

Aplicatia iTunes face backup pentru informatiile pretioase de pe iPhone-ul dumneavoastra, de fiecare data cand acest dispozitiv este sincronizat la computerul dumneavoastra. In consecinta, in cazul in care ati sters accidental un numar de telefon, acesta poate fi recuperat accesand aplicatia iTunes.

In cadrul sistemului de operare Windows Millenium Edition (Me), functia System Restore permite restaurarea acestui sistem de operare pentru a reveni la o stare anterioara stabila. Aceasta functie este utila in cazul aparitiei unei erori neidentificate sau in momentul in care instalarii unor software-uri sau hardware-uri care nu sunt in totalitate compatibile cu sistemul dumneavoastra de operare. Dezactivarea acestei functii nu este recomandata intrucat acest lucru duce la stergerea tuturor Restor Point-urilor efectuate pana la acel moment.

Telescoapele construite acasa va ajuta sa vedeti inelele lui Saturn si culorile stelelor, iar cand acesta experienta este obtinuta printr-un dispozitiv realizat chiar de dumneavoastra eforturile vor fi rasplatite. In plus, telescoapele reflectoare sunt extrem de simple, motiv pentru care aspectul financiar nu trebuie sa va sperie.

iPod Touch a treia generatie (3G) este un dispozitiv media portabil pe care il piteti personaliza folosind aplicatii gratuite disponibile in App Store. Aici puteti gasi o varietate de aplicatii gratuite pentru iPod Touch inclusiv jocuri sau alte programe utile pentru dispozitivul pe care il folositi.