Rapul modern a inceput ca forma de promovare a celui care se ocupa de mentinerea atmosferei placute a unei petreceri: DJ-ul. Astfel, maestrul de ceremonii sau emcee-ul obisnuia sa prezinte calitatile DJ-ului in rime. Aceasta abilitatea de a improviza a capatat o popularitate extrem de mare odata cu capacitatea de a posta videoclipuri online (de exemplu,pe site-uri precum YouTube).

Micscoapele compuse sunt folosite in multe domenii de cercetare pentru a putea mari si analiza obiectele pe care nu le putem vedea cu ochiul liber. Un microscop de acest gen este compus dintr-un sistem dublu de lentile, cele oculare si cele obiective, necesare pentru marirea obiectelor analizate. De asemenea microscoapele compuse sunt prevazute cu o sursa de lumina usoara, necesara pentru obtinerea unei imagini mai clare a obiectului marit.

Daca deja detineti o pisica, probabil ca stiti ca aceste animale au propria gandire si propria personalitate. Fiind atat de independente si de incapatanate, comportamentul negativ al pisicilor poate deveni o sursa de frustrare pentru stapani. Daca va confruntati cu o astfel de situatie nu este nevoie sa o transformati intr-o batalie impotriva pisicii dumneavoastra. Deasemenea o pisica fericita nu inseamna o pisica ce are permisiunea sa faca tot ceea ce isi doreste. Din fericire exista cateva metode prin care puteti corecta problemele de comportament ale pisicii dumneavoastra.

Setea excesiva poate fi un semn al unei infectii urinare.

Infectiile vezicii urinare pot afecta toate rasele de caini, la orice vârsta, dar sunt mai frecvente la femele. O infectie a vezicii urinare apare atunci cand bacteriile trec prin uretra si intra în vezica urinara. Bacteriile pot provoca iritatii ale peretilor vezicii urinare si spasme musculare dureroase. Simptomele includ urinare frecventa, putin cantitativa, la fiecare iesire. Urina poate sa capete o nuanta tulbure sau cu sânge. Daca nu este tratata prompt, o infectie a vezicii urinare poate deveni mai severa si începe sa afecteze rinichii. În unele cazuri, mineralele  din urina încep sa se cristalizeze si dezvolta calculi.

Desi cresterea si educarea corecta a unui copil este scopul tuturor parintilor, nu toti pot intelegere care sunt metodele pe care trebuie sa le intrebuinteze. Astfel, este destul de dificil sa stabiliti un echilibru intre nevoia de a recompensa comportamentul pozitiv si de a pedepsi comportamentul negativ al copilului dumneavoastra. Cu alte cuvinte cresterea corecta a unui copil nu este o sarcina usoara insa satisfactia de a fi reusit nu poate fi transpusa in cuvinte.

Realizarea unui CV pe care sa il adaptati in mod constant este un pas important pentru a avansa in cariera dumneavoastra. Astfel, in vreme ce fiecare curriculum vitae trebuie adaptat domeniului de activitate, exista un tipar standard care trebuie respectat. Specialistii recomanda folosirea unor modele de CV-uri astfel incat acestea sa poata fi personalizate in functie de cerintele postului pentru care candidati.

Atunci cand va conectati la internet de pe iPhone folosind reteau Wi-Fi in locul celei 3G, reusiti sa economisiti baterie si sa obtineti o viteza de navigare mai mare. In cazul in care intampinati probleme in ceea ce priveste conectarea la reteaua Wi-Fi, este necesar sa accesati setarile avansate ale telefonului. In general acest tip de retele foloseste DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), protocol ce poate fi activat din meniul „Settings” al iPhone-ului.

Trisatul detine un impact extrem de puternic in viata oricarui copil, in aceasta categorie incadrandu-se copeirea unui raspuns de la un coleg, sau dimpotriva elaborarea unui plan pentru a face echipa adversa sa piarda un joc. Majoritatea copiilor inteleg instinctual faptul ca trisatul este un lucru gresit, insa nu detin puterea de a face fata tentatiei. Pentru a induce sentimentul de corectitudine este recomandat ca parintii insisi sa fie un exemplu de onestitate si nu doar sa vorbeasca despre aceste lucruri.

Un peste clovn e un peste de apa sarata, foarte popular.

Oceanul este umplut cu pesti vibranti, plini de culoare, dintre care multi sunt optiuni populare ca animale de companie. Datorita mediului lor natural, pestele nu poate supravietui în apa dulce, deci veti avea nevoie de un amestec de apa sarata pentru a le oferi habitatului propriu. Instant Ocean ofera o serie  acvarii si de produse folositoare pestilor, inclusiv un amestec de sare de mare pentru pestii de apa sarata. Amestecarea sarii in acvariu, este un proces destul de simplu.

Conform specialistilor, o pisica agitata reprezinta un risc pentru cei din jur nu numai datorita ghearelor si dintilor ascutiti, ci si posibilitatii de a produce laceratii si infectii. Pentru a preveni agresivitatea in ceea ce priveste pisica dumneavoastra este recomandat sa determinati mai intai cauza acestui comportament. Aceasta poate fi o problema de sanatate, interactiunea cu alti oameni in trecut sau schimbarea brusca a mediului in care aceasta a trait. Din fericire exista cateva metode pe care le puteti aplica, astfel incat pisica dumneavoastra sa ramana calma si linistita.