Daz Lightning, un ciobanesc german, a intrat in cartea recordurilor in anul 2009 prin capacitatea sa de a produce un latrat mai acut si devastator pentru urechea umana decat o seceratoare aflata la 1 metru distanta de om. Acest sunet a ajuns la 108 decibeli. Specialistii sustin ca in ciuda faptului ca aceste specimene canine pot latra atunci cand va intampina, se joaca sau cer atentie, latratul prelungit indica o strare de stres sau nefericire.

Realizarea unei coperti pentru CD va ofera posibilitatea de a crea un aspect profesional si personalizat pentru CD-urile dumneavoastra. Cresterea popularitatii computerelor si a accesului la internet, acest pas devine tot mai simplu, iar avantajele oferite sunt multiple. Astfel, creand coperti pentru CD-urile dumneavoastra veti putea sa le localizati cu mai multa usurinta, economisind timp pretios.

Iritatiile sunt o problema frecventa la copii, insa, de cele mai multe ori parintii sunt pusi in situatia de a nu sti ce sa faca. In plus, fiind atat de mici, singura metoda de manifestare a nou-nascutilor este plansul continuu. Specialistii va ofera cateva metode utile pentru a putea trata in mod eficient eczemele si iritatiile faciale ale nou-nascutilor.

Micro-magia, cunoscuta si sub denumirea de „close-up magic” reprezinta realizarea trucurilor magice in apropiere sau chiar in contact cu publicul. Majoritatea trucurilor de micro-magie necesita folosirea monezilor, a cartilor de joc sau a altor obiecte de dimensiuni mici care incap in buzunarele magicienilor. In vreme ce unele trucuri de magie sunt destul de greu de invatat, altele nu implica depunerea unui efort considerabil.

Chihuahua sunt caini alerti si loiali care ofera stapanilor dragoste si protectie. Dresarea cainilor, astfel incat acestia sa nu isi faca nevoile in casa nu este un demers usor, insa aceasta rasa a adaugat cateva obstacole suplimentare. Chihuahua sunt caini de talie mica (chiar si atunci cand ajung la maturitate). In plus firea lor energica si curioasa face dresarea acestora un proces anevoios. In consecinta este necesar sa incepeti sedintele de dresaj imediat ce aduceti cainele acasa, tinand cont ca vezica lor urinara nu este dezvoltata in totalitate, motiv pentru care chihuahua urineaza mult mai des.

Aplicatia iBooks permite citirea ebook-urilor direct de pe iPod Touch-ul dumneavoastra. Aceasta aplicatie suporta carti care sunt in format ePub sau PDF, precum si carti descarcate de pe iBook Store. In cazul in care aveti ebook-uri salvate pe computer, acestea pot fi tranferate pe un iPod, dupe ce au fost copiate in iTunes. In ceea ce priveste conexiunea Wi-Fi, aceasta nu este necesara intrucat iPodul va fi cuplat la computer folosind un cablu USB.

Ascutirea ghearelor este un obicei natural al pisicilor. Acest comportament le ajuta sa isi mentina ghearele ascutite si ingrijite, fiind in acelasi timp o forma de activitate fizica placuta pentru animalul dumneavoatra de companie. Mai mult decat atat, chiar si pisicile care nu au ghearele dezvoltate manifesta tendinta de a zgaria si racai diverse suprafete. Bineinteles ca acest comportament reprezinta o problema majora in cazul pisicilor care au gherele bine dezvoltate. Astfel, daca animalul dumneavoastra de companie are tendinta de a zgaria suprafete din casa, exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a corecta acest comportament.

Ventilatoarele de tavan sunt realizate in asa fel incat sa poata fi instalate cu usurinta, principiul fiind cel asemanator montarii unei lustre sau altor corpuri de iluminat. Cu alte cuvinte, acelasi sistem electric (filamentul – cablu de culoare neagra, un cablu neutru de culoare alba si un cablu de legare la masa din cupru) are capacitatea de a pune in miscare ventilatorul de tavan. Mai mult decat atat, avand in vedere ca principiul de functionare este acelasi, ventilatorul poate fi cuplat la intrerupator.

Pisicile miauna dintr-o gama vasta de motive. Principalele cauze ale acestei atitudini sunt dorinta de a primi atentie, suferinta sau disconfortul, foamea sau perioada caldurilor. Pentru a putea corecta acest comportament cu eficienta este necesar ca mai intai sa determinati cu exactitate cauza care face pisica sa miaune. In vreme ce sterilizarea pisicii previne mieunatul strident specific perioadei in care felinele intra in calduri, acest lucru nu le va amuti definitiv.

Pulse-Code Modulation (PCM) este o tehnologie folosita in sistemele home theater si laboratoare audio profesionale pentru transmiterea semnalelor audio de inalta calitate. Cablul optic reprezinta un tip de conexiune audio digitala folosita pentru transmiterea semnalelor digitale audio, precum PCM, Dolby Digital si DTS (Digital theater Systems). Desi conform setarilor majoritatea dispozitivelor audio fac legatura intre Dolby Digital sau DTS cu ajutorul cablurilor audio, semnalul poate fi comutat si pentru PCM.