Pisicile cu blana lunga sunt predispuse incalcirii acesteia. Pisicile naparlesc tot timpul, caz in care firele de blana cazute pot ramane prinse restul blanii, formand ghemotoace. Pentru a preveni incalcirea blanii pisicii dumneavoastra este recomandat sa o periati in fiecare zi, precum si sa ii descurcati firele de par incalcite. Totodata periajul frecvent are capacitatea de a preveni aparitia ghemelor de blana.

In lumea magiei, levitatia este unul dintre cele mai impresionante tructuri. Desi conceptul care sta la baza levitatiei pare simplu, acesta contrazice orice lege a fizicii. Cu toate acestea, realizarea unui numar credibil de levitatie, va reusi cu siguranta sa impresioneze publicul. Unul dintre cele mai simple trucuri de acest gen presupune ridicarea unui bat de chibrit deasupra unei carti de joc.

Tabelele de comportament pot fi folosite acasa din mai multe motive, fie pentru a ajuta copilul sa isi indeplineasca sarcinile zilnice sau dimpotriva pentru a corecta comportamentul urat si neadecvat. Atunci cand sunt folosite in mod corespunzator tabelele de comportament au capacitatea de a va ajuta copilul sa se simta implinit si rasplatit pentru atitudinea pozitiva.

iPod Touch a treia generatie (3G) este un dispozitiv media portabil pe care il piteti personaliza folosind aplicatii gratuite disponibile in App Store. Aici puteti gasi o varietate de aplicatii gratuite pentru iPod Touch inclusiv jocuri sau alte programe utile pentru dispozitivul pe care il folositi.

Stergerea unui MP3 de pe un Cd este un proces simplu ce poate fi indeplinit cu ajutorul programelor preinstalate in sistemul de operare pe care il folositi. Acest proces va ofera posibilitatea sa inscriptionati alte MP3-uri pe CD-ul respectiv. Atentie insa, intrucat stergerea si inscriptionarea altor MP3-uri nu poate fi facuta decat in cazul CD-urilor speciale (CD rewritable) si nu a CD-urilor standard.

Indiferent de zona unde locuiti, exista riscul sa aveti de-a face cu vanturi puternice in aproape orice perioada a anului. In afara pagubelor pe care le pot provoca locuintei dumneavoastra, vanturile puternice au capacitatea de a usca plantele, de a distruge tulpinile si ramurile precum si de a expune radacinile acestora. In functie de perioada anului, vantul va afecta plantele in mod diferit, motiv pentru care sistemul de protectie trebuie adaptat la fiecare situatie in parte. In plus, este foarte important sa intelegeti rolul sistemului de protectie astfel incat acesta sa fie dezinstalat in momentul in care nu mai este nevoie de el.

Daca aveti caini activi si energici, acestia pot fi atat de slabi incat sa le puteti vedea coastele. Ca urmare a gradului mare de activitate si al numarului de calorii arse, acest tip de caini pot fi extrem de slabi. Daca acest lucru reprezinta un motiv de ingrijorare pentru dumneavoastra, exista pasi pe care ii puteti urma pentru a stimula cainii sa se ingrase.

Pentru a va ingriji gainile in mod corespunzator este necesar sa va asigurati ca acestea au apa, mancare si un adapost curat. In timpul lunilor de vara gainile pot hoinari in voie pe afara, ciugulind pamantul. In timpul iernii, insa, acestea vor trebui tinute in interiorul unui tarc pentru gaini izolat pentru a fi ferite de vremea rece de afara. Pentru a izola tarcul gainilor nu este nevoie decat de cateva placi din fibra de sticla si unelte de baza. Cea mai eficienta solutie din punctul de vedere al costurilor este sa izolati chiar dumneavoastra tarcul gainilor, eventual in timpul unui weekend, cand nu trebuie sa mergeti la serviciu.

Daca va plac tructurile de magie si vreti sa realizati si dumneavoastra unul, este recomandat sa incepeti cu lucrurile simpe. In aceasta categorie face parte iluzia ca o cana din polistiren leviteaza. Iluzionisti precum David Blaine au realizat aceste trucuri pe strada, spre deliciul publicului. Desi exista mai multe metode de a produce o iluzie optica, cea mai simpla este probabil si cea mai eficienta.

Yahoo! Messenger va permite trimiterea mesajelor instante altor utilizatori ai acestor servicii. Chiar daca ati tiparit deja un mesaj exista posibilitatea de a modifica forma si dimensiunea lor.