Sardinele reprezinta o sursa de hrana ideala pentru pisica dumneavoastra. Astfel nu numai ca animalul de companie va fi incantat de gustarile primite, dar in acelasi timp sardinele sunt o sursa excelenta de acizi grasi omega-3, necesari imbunatatirii sistemului imunitar si prevenirii afectiunilor cardiace la pisici. Alegerea tipul de sardine potrivit pisicii dumneavoastra se poate dovedi o decizie complicata. Urmarind instructiunile de pe fiecare conserva, veti putea achizitiona conserva cea mai buna pentru animalul dumneavoastra de companie.

Odata ce ati decis ca animalul dumneavoastra sa se inmulteasca, este necesar sa pregatiti un spatiu special pentru iepuroaica si viitorii pui. Pe piata exista custi speciale pentru acest lucru, insa puteti realiza chiar dumneavoastra o astfel de cusca folosind resurse minime. Agatati cusca pentru pui de podeaua custii pentru a stimula instinctul natural al iepuroaicei.

Zambilele albe, cunoscute si dupa denumirea stiintifica Hyacinthus orientalis, sunt un tip de plante populare care infloresc primavara. Substantele nutritive ale zambilelor albe sunt stocate la nivelul bulblilor, primavara dezvoltandu-se o retea de floricele albe si ceroase cu o aroma puternica. Asemeni altui tip de zambile, cele albe se dezvolta cel mai bine atunci cand sunt plantate in grupuri.

Relizand o biblioteca inzidita acordati cartilor respecul cuvenit, tinandu-le departe de podea, pervazuri sau alte locuri inadecvate care le pot deteriora. In plus, in acest fel aveti ocazia sa le organizati in functie de autori, subiect, epoca, etc., fapt care va ajuta sa le identificati cu usurinta, precum si sa fiti siguri ca nu veti achizitiona dubluri.

Micscoapele compuse sunt folosite in multe domenii de cercetare pentru a putea mari si analiza obiectele pe care nu le putem vedea cu ochiul liber. Un microscop de acest gen este compus dintr-un sistem dublu de lentile, cele oculare si cele obiective, necesare pentru marirea obiectelor analizate. De asemenea microscoapele compuse sunt prevazute cu o sursa de lumina usoara, necesara pentru obtinerea unei imagini mai clare a obiectului marit.

Zgomotul produs la nivelul portului pentru subwoofer se datoreaza vitezei mari de trece a aerului prin capatul acestuia. Cauzat de cele mai multe ori de prezenta unei componente dure aflate la capatul portului pentru subwoofer, acest sunet poate fi atenuat adaugand un alt element. Scopul este reducerea vitezei de trecere a aerului si simultan, disiparea acestuia.

Desi stim toti ca traim intr-o lume agitata si ca un stil de trai intr-o continua fuga si tensiune dauneaza calitatii vietii, nu parem sa constientizam adevaratele efecte ale acestui mod de vietuire si, astfel, nu punem prea mult pret pe sanatatea noastra.

Ne concentram asupra cantitatii, dorind sa facem cat mai multe lucruri in cat mai scurt timp si rareori ne abatem de la rutina. Ajungem tot mai des la doctor cu probleme de sanatate si investim bani in masini si lucruri care ar trebui sa ne ajute sa nu ne abatem de la planuri si sa facem lucrurile cat mai rapid.

Lucrurile, insa, nu stau asa cum ne-am dori, iar sedentarismul, stresul si poluarea au luat dimensiuni alarmante.

Televizoarele, computerele, masinile personale, comunicarea pe cale electronica, timpul petrecut doar la birou, pe scaun, ne fac pe tot mai multi dintre noi sa ducem o viata sedentara si plina de stres.

Insa, nu doctorii care ne trimit in farmacii sunt prietenii nostri. Nu medicamentele. Nu cafeaua. Nu taximetristul care parcurge un traseu de 30 de minute in maxim jumatate din timp. Nu seful care ne ofera bonus pentru orele suplimentare. Nu producatorii de bauturi si batoane energizante. Nici macar alimentele, pentru ca suntem in situatia in care este foarte greu sa gasesti alimente cu adevarat sanatoase, iar cele care sunt sanatoase, au un pret exagerat.

Daca ar fi sa alegem un lucru care este bun la toate intr-un astfel de stil de viata, bicicleta trebuie sa fie acela!

Primul si, probabil, cel mai important lucru pe caren ni-l poate oferi bicicleta este combaterea sedentarismului. Ceea ce nu inseamna doar ca vom avea silueta la care am visat intotdeauna, ci ca vom avea beneficii atat asupra sanatatii fizice, cat si a celei psihice. Mersul pe bicicleta prin oras este excelent pentru articulatii, ajuta plamanilor si intregului sistem cardiovascular, ofera o stare psihologica de bine si ne relaxeaza fizic si moral. Tonificand musculatura, organismul se va detoxifia mai usor, astfel, pielea avand de castigat, de asemenea.

Iar un om frumos, relaxat si cu o sanatate impecabila va avea intotdeauna efecte pozitive asupra oamenilor din jurul sau. Si ar fi frumos sa traim intr-o societate cu astfel de oameni, nu?

Un alt beneficiu adus intregii societati este diminuarea poluarii apei si a aerului. Imaginati-va, de asemenea, cum ar arata strazile unui oras aglomerat precum Bucuresti, fara jumatate din numarul masinilor din trafic. Imaginati-va cum  ar arata traficul orasului daca ar fi format intr-un procent destul de mare din biciclete cu oameni veseli pedaland.

Si chiar daca sunteti unul dintre putinii oameni ce folosesc bicicleta intr-un oras aglomerat cu foarte multe masini, priviti partea plina a paharului: nu numai ca veti ajunge la destinatie mai repede decat ati fi ajuns cu un autoturism, dar veti avea si mai multa libertate in deplasare, nu veti fi conditionat de blocajele din trafic si nici nu veti consuma combustibil. Astfel, nu va mai exista nici presiune asupra productiei de combustibil.

Piesele şi accesoriile pentru biciclete sunt, de asemenea, mai ieftine decât cele pentru autoturisme.

Utilizatorii de biciclete nu platesc taxe pentru intretinerea strazilor, iar o bicicleta nu uzeaza sau deterioreaza o strada asa cum o masina o poate face. De asemenea, valoarea unei biciclete este aproximativ aceeasi cu suma necesara pentru a repara o groapa de pe o strada.

Intr-un loc de parcare pentru o masina pot fi plasate mai multe biciclete si stim toti cat de mare este problema locurilor de parcare si ce ar insemna un numar mai mic de masini parcate pe strazi.

 

Asadar, trebuie sa intelegem ca mersul pe bicicleta nu ajuta doar la sanatate si la starea psihologica, ci si la intreaga societate!

Transformarea bidoanelor cu bauturi carbogazoase in rachete care se inalta spre cer este un proces extrem de simplu, uneltele de care aveti nevoie putand fi gasite in fiecare gospodarie. In plus, decorarea rachetei realizate aduce un plus de originalite si o nota personala. Cu alte cuvinte realizarea si decorarea unei rachete folosind un bidon cu bauturi carbogazoase este un mod ingenios si amuzant pentru a va petrece dupa-amiezile.

Mustele din familia foridelor sunt insecte de dimensiuni mici care se inmultesc in alimente organice aflate in stadiu de putrefactie precum carne, legume sau fructe. La maturitate mustele din familia foridelor ajung la dimensiunea de 6 mm si infesteaza de cele mai multe ori scurgerile chiuvetelor, unde isi depun ouale. Datorita dimensiunii lor mici si a locurilor greu accesibile unde isi depun ouale, aceste insecte se pot dovedi extrem de greu de anihilat.

Convertirea unui fisier audio din format MP3 in format WAV poate fi facuta cu usurinta folosind programe speciale. Dintre cele mai populare programe de acest gen amintin iTunes, Switch si dBpoweramp.