Custile pentru animale sunt cutii de plastic de dimensiuni diferite, prevazute la unul dintre capete cu o usa, de cele mai multe ori alcatuita din otel inoxdabil. Sistemul de inchidere al usilor este destul de simplu, avand la baza un zavor asezat fie in partea dreapta, fie in partea stanga a usilor. In cazul in care din diverse motive, usa custii pentru transportarea animalelor se uzeaza, aceasta poate fi inlocuita fara probleme.

In prezent majoritatea smartphone-urilor si a PDA-urilor (Personal digital assistant – Asistent digital personal) sunt prevazute cu touchscreen. Touchscreenurile permit accesarea informatiilor de la nivelul telefonului cu ajutorul degetelor sau a unui stilet special. In urma folosirii indelungate, presiunea aplicata asupra touchscreenului poate lasa urme vizibile, iar in cazul in care nu luati masuri imediate acestea vor fi permanente.

Hard drive-ul unui computer este o parte esentiala aici fiind stocate toate componentele esentiale ale computerului, software-urile, documentele, muzica si fisierele video, etc. De-a lungul anilor, capacitatea de stocare a hard drive-urilor s-a dezvoltat foarte mult. Acest lucru variaza in functie de capacitatea hardware-ului, precum si de numarul programelor si a fisierelor stocate.

Golden Retrieverii sunt predispusi la displazie de sold. Simptomele pot sa nu ap

Prinderea soldului unui catel este ca a noastra; ea consta într-o incheietura. În cazul în care priza este prea superficiala, capul femurului nu se încadreaza perfect si se muta în timpul miscarii. Acest lucru este cunoscut sub numele de displazie de sold; din pacate, o problema relativ comuna în rasele de talie inalta. Este o conditie dureroase si debilitanta, care poate limita mult mobilitatea unui caine. Interventia chirurgicala a soldului este un tratament comun pentru displazia severa a soldului. Pentru a ajuta un caine cu displazie de sold, este important sa detectati semnele din timp.

Siguranta animalelor de companie este prima pe lista de prioritati a proprietatilor si asta cu atat mai mult cu cat pericolele se pot gasi la orice pas in casa. Unul dintre principalele pericole in acest sens este reprezentat de gurile de ventilatie ale sistemului de incalzire montat in podea. In zilele friguroase de iarna, animalele de companie pot fi cu usurinta atrase de caldura emanata de aceste guri de ventilatie. Chiar si asa, cu putina atentie si metodele potrivite, proprietarii de animale pot preveni cu usurinta pericolele impuse de gurile de ventilatie ale sistemului de incalzire montat in podea.

Deschiderea unui pachet de carti in cascada este un truc destul de simplu, iar exersarea lui va ajuta sa dezvoltati dexteritatea necesara efectuarii altor tructuri mai complicate. Totusi, asemeni altor metode de deschidere a pachetelor de carti, acesta nu face altceva decat sa adauge un plus de efect la inceputul altor tructuri.

Daca alegeti platforma WordPress pentru blogul dumneavoastra puteti alege ca tema footerului sa se modifice de fiecare data cand o persoana acceseaza site-ul. Modificarea fisierului pentru footer in WordPress nu implica decat copierea unui cod deja existent, motiv pentru care nu trebuie sa detineti cunostinte avansate de webdesign.

Mufa denumita „line out” are rolul de a transmite semnalele sonore din casetofon spre un dispozitiv sau la difuzoare. Cea mai populara mufa de iesire a semnalului este RCA (rosu si alb). In cazul in care sistemul dumneavoastra audio nu este prevazut cu o mufa RCA, va fi nevoie sa folositi un convertor de iesire a semnalului.

Comunicarea prin limbajul semnelor este folosita de oameni inca din timpuri stravechi, fiind asociata in ultima vreme cu modul de comunicare al persoanelor cu dizabilitati de auz. Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca semnele realizate cu ajutorul mainilor nu numai ca sunt incluse in categoria limbajului non-verbal  (de exemplu, scafandrii folosesc limbajul mainilor atunci cand se afla sub apa). In plus, semnele detin rolul de stimula procesul de invatare. Un studiu realizat de Susan Wagner Cook, psiholog in cadrul Universitatii Rochester a relevat faptul ca studentii retin informatia mult mai usor atunci cand aceasta este insotita de explicatii gestice. In acelasi fel, bebelusii care invata sa comunice cu ajutorul gesturilor, isi exprima nevoile cu mai multa usurinta si devin mai putin frustrati.

In anul 2009 in Chicago un politist a fost nevoit sa traga 10 focuri de arma pentru a opri un pitbull care atacase o femeie insarcinata si pe prietenul acesteia. Pitbullii sunt o rasa de caini cu un grad mare de agresivitate, recunoscuti pentru faptul ca isi mod dobori si imobiliza prada cu usurinta. Din acest motiv atacul unui astfel de caine reprezinta un pericol pentru viata persoanei atacate. Oprirea sau combaterea atacului unui pitbull este destul de dificila, insa nu imposibila si va poate salva viata.