Emite conţinut

Televizoare

In prezent majoritatea smartphone-urilor si a PDA-urilor (Personal digital assistant – Asistent digital personal) sunt prevazute cu touchscreen. Touchscreenurile permit accesarea informatiilor de la nivelul telefonului cu ajutorul degetelor sau a unui stilet special. In urma folosirii indelungate, presiunea aplicata asupra touchscreenului poate lasa urme vizibile, iar in cazul in care nu luati masuri imediate acestea vor fi permanente.

Pulse-Code Modulation (PCM) este o tehnologie folosita in sistemele home theater si laboratoare audio profesionale pentru transmiterea semnalelor audio de inalta calitate. Cablul optic reprezinta un tip de conexiune audio digitala folosita pentru transmiterea semnalelor digitale audio, precum PCM, Dolby Digital si DTS (Digital theater Systems). Desi conform setarilor majoritatea dispozitivelor audio fac legatura intre Dolby Digital sau DTS cu ajutorul cablurilor audio, semnalul poate fi comutat si pentru PCM.

Un televizor cu retroproiectie functioneaza prin proiectarea imaginii cu ajutorul a trei canale separate de culori. Cele trei culori folosite, rosu, verde si albastru, se combina penru a forma o imagine cat mai clara. Cu toate acestea, in cazul in care una dintrre culori se amesteca impreuna cu alta culoare, imaginea redata va fi distorsionata. Din fericire in cazul televizoarelor Apex, aceasta problema va fi rezolvata simplu, accesand setarile acestui aparat electronic.