Emite conţinut

Hobby

Konica Minolta anunta echipamentul bizhub 215, creat a scris o imbunatati Modul de Comunicare version organizatiile cu echipe si grupuri de Lucru de Dimensiuni Mici si Medii. Interkultureller Austausch Aparat robust Este ONU Sistem de Periferic multifunctionale (MFP), ingrijire IMPRIMA SI Copiaza monocrom pana la 21 ppm, ATAT in format A4, CAT SI A3, avand incluse si functiile de scanare color si transmitere / receptie fax. Datorita dimensiunilor compacte vanzare bizhub 215 sunt intotdeauna spatiu, chiar si in birourile de Dimensiuni Mici SAU aglomerate.

 

Stefan Hermann, Product Manager de birou Grupa al Konica Minolta Business Solutions Romania: "Un multifunctional de Incredere, cu utilizare imediata, Este privit version Zilele noastre Drept ONU ajutor de Nadejde version Cresterea productivitatii. bizhub 215 Este USOR de folosit si poate fi utilizat din pretul ORICE Activitate zilnica de birou datorita functionalitatii vanzare ridicate. "

 

Noul ECHIPAMENT de la Konica Minolta bizhub 215, sunt o capacitate sporita de Alimentare cu hartie de Pana la 1350 de coli. Multifunctionalul Este extrem de flexibil version diferite Medii, ofera posibilitatea de a folosi pana la Cinci TAVI a scris Hartie si Alte Surse diferite. Dispozitivul ofera, de asemenea, posibilitatea imprimarii Documentelor pe o singura FATA SAU optional duplex, ATAT in format A4, cat si in format A3.

 

O alta caracteristica importanta a lui bizhub 215 Este de culoare scanarea. Multifunctionalul poate TRIMITE documentele scanate astfel Catre diferite Destinatii cum ar fi pe e-mail, FTP SAU SMB. De asemenea, bizhub 215 ofera optional posibilitatea instalarii aplicatiei TWAIN, ce permite scanarea directa version diferitele Programe utilizate. Cu functia de scanare standard a USB ORICE documentul poate fi scanat version ultimul moment, Inainte de o Sedinta SAU O deplasare si transferat directa pe stick-ul fara a fi necesara tranzitia calculator Mai principii. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor SA economiseasca timp SI SA castige o autonomie Proprie.

 

Din pretul facilitarea copierii si scanarii Documentelor, echipamentul poate fi prevazut cu ONU Alimentator optional fata-verso. Prin instalarea acestui Alimentator se pot SCANA documentele la Viteze de pana la 46 ppm in varianta alb negru si 21 ppm color English. De asemenea, Aplicatia permite ca scanurile rezultate SA FIE procesate automat in format duplex, aceasta faciliteze crescand productivitatea Muncii de birou si economisind timp pretios de ocupare a multifunctionalului.

 

Datorita consumului REDUS de Energie si a sistemului integrat tonerului Simitri HD cu biomasa, bizhub 215 satisface Cele mai ridicate standarde Ecologice Si Este certificat cu distinctiile Blue Angel si Energy Star.

 

Daca va rezervati publica propria carte, incearca editarea de carte la cerere, sau incercati publicarea traditionale, ar trebui sa arate in detalii cu privire la afacere inainte de salt.

 

Care este cea mai buna cale de a publica cartea?

 

Imprimare sau cartea ta este in curand sa fie terminat. Te intrebi daca ar trebui sa incercati sa obtineti un agent care sa va reprezinte la editor. Poate ai deja trimis scrisoarea dumneavoastra interogare a unor agenti. Visezi "cat de mare ar fi sa fie luate in conformitate cu aripile unui editor."

 

Ce e in neregula cu aceasta imagine? Chiar daca un agent a dat du-te si cere o propunere de carte care are informatii specifice de marketing in (este nevoie de trei la sapte luni pentru a scrie), tot trebuie sa se confrunte cu realitatea.

 

FAPT: ca Oprah, editori si agenti alege doar 1-2% din propuneri prezentate.

 

Sa spunem, de acum, va sunt alese. Ideea este, esti norocos sa fi ales?

 

Esti dispus sa astepte in procesul de publicare traditionale doi ani? Esti dispus sa accepte in jurul 2-5% din profiturile? Iti dai seama ca, dupa cateva luni de un tur de carte initiala (din care trebuie sa plateasca toate costurile din vanzarile de carte), sunteti pe cont propriu? Si, daca nu pune o multime de timp in promovare, cartea dvs. va disparea in termen de 2 luni de la caramida si mortar de carte pe rafturile magazinelor. Toate cartile nevandute si cafea-colorate ramase vor fi returnate, iar costul este dedus din drepturi de autor ale autorului. Daca nu esti o celebritate favorizate sau autor faimos, editorii pune pic de timp sau de bani in promovarea cartii dvs.. Fara care beneficiaza, de ce mergem pe aici?

 

Obtine dreptul de ajutor dreptul de drum

 

Cine spune ca nu poti publica cartea ta? Acesta va costa cu siguranta mai putin decat va imaginati, sub 1,000 dolari pentru o versiune de imprimare si aproape nimic pentru eBook dumneavoastra. Auto-publicare va va aduce toate profiturile. Acesta va va pune responsabil pentru a face scrierea potrivit si favorabil, publicare, si deciziile de promovare.

 

Cu un pic de ajutor de la profesionisti! Acesti experti antreprenoriale, cum ar fi antrenori de carte, designeri de carte, si specialisti eBook va poate ghida prin publicarea succes. Aceste persoane pot da teleseminars, experiente mici de coaching de grup, si alte modalitati de ieftin pentru a invata din corzi. Aceste argumente pro va scurta curba de invatare prea, astfel incat sa obtineti ajutor dreptul imediat de a scrie cartea chiar imediat.

 

Cand crezi ca inca mai trebuie pentru a promova cartile dvs., chiar si cu un editor, de ce nu tine de cele mai multe profituri si de a face o parte din munca dumneavoastra? Invata din experientele bookcoach dvs., "faci ceea ce faci cel mai bun, si Inchiriez restul!" (Asta nu inseamna ca nu se poate barter pentru servicii). Check out metodele de mai jos si a vedea care ti se potriveste cel mai bine, este mai plina de satisfactii, si mult mai profitabile.

 

De ce auto-publicare?

 

Aveti posibilitatea sa se auto-publice de imprimare sau eBook.

 

In auto-publicare, tu esti seful. Ai de a alege capacul, stilul, aspectul, mesajul, chiar formatul (carte electronica sau Print Book). Din moment ce sunt unul entuziasmat despre asta, va fi capabil de a valorifica si poate promova mult mai bine decat multi editori.

 

In auto-publicare, care credeti ca puteti vinde cartea dvs. cel mai bun? Tu, autorul pasionat in dragoste cu cartea lui sau ei, sau angajat al editorului incepator, responsabil de publicarea cartii dumneavoastra?

 

On Demand carte de imprimare (POD)

 

1. Inchiriez Publisher / Printer-te doar pentru a tipari cartea dvs. de fisier Word. Companii POD ca Deharts.com face tiraje mici 1-2500 carti. Ei vor pune fisierele in Portable Document Format (PDF) de a vinde pe site-ul dvs. sau un alt site pe care o alegeti sa-si vanda cartile dvs.. O explicatie completa a acestor oportunitati sunt incluse in Cum de a scrie cartea ta electronica sau alta carte scurt - Rapid!

 

Cunoscut ca POD, multe companii care spun ca sunt editorii POD sunt intr-adevar imprimante. Cu o companie ca Deharts, va pastrati toate drepturile cartii dvs.. Aceasta metoda va ajuta sa faca mult mai mult profit din efortul dumneavoastra si veti obtine cartea dvs. de catre cumparatori atat de mult mai repede, profituri rapide. De raspuns este de aproximativ 6-8 saptamani (in loc de editor traditional de doi ani), astfel incat merita sa planifice. O carte de 15 dolari poate costa 4 dolari - $ 5 pentru a imprima la o centrare mic de aproximativ 100 de dolari. Antrenorul cartea dvs. va recomanda sa imprimati doar ceea ce se poate vinde in trei-patru luni. Acestea va pot vinde la partea din spate a camerei sau de pe site-ul dvs. propriu si face 11 dolari pentru fiecare carte. Atunci cand, pentru 500 de carti, pretul scade drastic si profitul se ridica.

 

2. Inchiriez Print Full-Service la cerere Distribuitor / Imprimante care fiecare taxa te o taxa in fata pentru a configura. Ei iau prea fisierele de cuvinte si de a pune in Portable Document Format.

 

Cu susul de aceasta alegere? Unii vor lista cu Ingraham, unul dintre cei mai mari distribuitori de carte din SUA, legate de cele mai multe librarii. Pentru o taxa de 750 dolari - $ 1000, aceste companii va va oferi un numar ISBN, daca aveti de gand sa-si vanda cartea dvs. de pe site-ul altcuiva. Acestea vor oferi cartea dvs. la site-ul lor, printre alte 25.000 de titluri. Ei s-ar putea lista la BooksinPrint.com, iar unii vor formata cartea ta.

 

Dezavantajul? Verificati pentru a vedea daca aveti nevoie de aceste servicii. Nu aveti nevoie de un ISBN # daca vindeti de pe site-ul dvs. propriu. Tu, probabil, nu va vinde cartea ta intr-o caramida si mortar de magazin de carte. (Pentru ca nu este cazul in care publicul merge pentru tine cartea lui topic-au du-te on-line pentru a cumpara) Ganditi-va la cartea dvs. si in cazul in care cel mai bun pe piata este. Avize de la Dan Poynter, John Kremer, si eu spun, "Librariile sunt un loc prost pentru a vinde carti." Uri mers pe jos nu sunt in cautarea pentru cartea unui autor necunoscut lui.

 

Fiti constienti de aceste site-uri carti lista, dar nu promoveaza sau sa le comercializeze. Acestea va dau o descriere de 100 de cuvinte. Asta nu e de obicei suficient pentru a va arata motivele pentru a cumpara aceasta carte. Antrenorul dvs. va recomanda sa scrie o scrisoare de vanzari pentru site-ul dvs., si o perioada mai scurta de promovare a e-mail. In cazul in care copia de pe site-ul lor nu se vinde cartea ta, ai putea fi luat ca banii sa fie listate acolo pentru a face propriul site-ul dvs. carte o pagina puteti obtine proiectat de un profesionist pentru aproximativ 500 de dolari. Apoi, puteti obtine trafic orientat gratuit pentru site-ul dvs. cu articol de marketing avansate si de a folosi mass-media sociale precum Facebook si Twitter pentru a partener cu.

 

Cea mai mare a acestor imprimante / editori este nu aveti nici un control asupra cartea ta. Aici, trebuie sa cumpere inapoi fiecare carte de la imprimanta / editor la un pret en-gros - aproape jumatate din ceea ce se va vinde pentru. Deci, profiturile sunt limitate.

 

Sunt reticent la chiar te trimit la Editura POD, pentru ca atunci cand va investiga, veti gasi ca autorul pierde si editor castiga. Adresati-va in jurul altor autori care au trecut acest traseu. Ce fel de bani sunt ele a face pe cartea lor? Le-a catalogat afacerea lor de a le face cunoscut ca expert savvy?

 

Iata cateva. Verificati oferte pentru a vedea daca ai castigat.

 

Feriti-va Cumparator

 

Inainte de a cumpara orice pachete de marketing de la aceste companii POD, stiu ca nu vor promova cartea dvs., la toate.

 

Consultati o carte si antrenor de marketing carte si de a invata cum puteti pune impreuna un plan simplu si pasii de actiune, care sunt in mare parte gratuite. Ei au adus antrenor de peste 3000 dolari vanzarile de carte pe luna pentru eforturile de primul ei an. Dupa aceea, in urmatorii multi ani, mult mai mult.

 

De exemplu, daca vindeti on-line, veti avea sute de mii de cumparatori de carte dornici gata sa cumpere atunci cand se aplica numarul unu, cale libera pentru a promova cartea dvs. - trimiterea articole pentru a directoare de articole de mare trafic si blog-uri, cum ar fi HubPages. com.

 

Editura Cartea Informatii - Pe eBooks

 

Daca vindeti cartea ta ca o carte electronica pe site-ul dvs. sau link-ul de la alte site-uri web de publicare, va va face 100% din profit.

 

FAPT: In publicarea traditionale de carti de imprimare, trebuie sa obtineti un distribuitor, si un angrosist pentru a obtine caramida si mortar librarii pentru a transporta cartea ta. Librarie devine un procent prea. Poate ca aceste costuri se va adauga pana la 85%! Ce a mai ramas de autor, cel care vrea sa faca o diferenta in viata oamenilor? Cel care a pus lui / ei de sange, sudoare si lacrimi in carte?

 

Am recomanda scris o carte electronica pentru a testa publicul o obtine indoit inainte o versiune de imprimare.

 

Exista un dezavantaj pentru auto-publicare?

 

Daca-l imprimati, trebuie sa plateasca pentru imprimare tine, dar amintiti-va ca ar putea fi la fel de scazut ca 300 de dolari pentru 50 de carti plus. Imprimare la cerere executa scurt de la unu la 500. In functie de cat de multe care ar putea rula de la $ 4 - $ 7or o carte pe care se poate vinde pentru 20 dolari in sus.

 

Cand scrie o carte publicul vrea deja, puteti incarca mult mai mult. Va trebui doar sa faca o investitie mica, nu va avea un inventar mare, si va puteti aplica bani in plus pentru promovare a cartii, cea mai importanta parte a calatoriei cartii.

 

Daca ati scrie o carte electronica, aici sunt cateva dintre beneficiile ...

 

Ai face toti banii, pot face profituri in curs de desfasurare, pasive pentru viata, petrec mult mai putin timp scris si promovarea, pastreaza controlul total, cota de mesajul unic, important, cu de zi cu zi, brandul afacerii dvs. 1000 si de a construi baza de clienti si de credibilitate, ajunge la dvs. publicul tinta usor si distribui-te, cheltui mai putini bani si au mai mult fluxul de numerar, termin cartea dvs. in termen de 30 de zile, a face profit in curs de desfasurare, pasive pentru viata, poate actualiza cartea dvs. atunci cand are nevoie de ea, sa devina expert savvy in domeniul dumneavoastra, castiga increderea , credibilitate si prieteni. V-am spus profiturile? Vei face mai mult decat ai visat.

 

Nota: Creati bunavointa prin actualizarea eBooks fiecare 2 ani si sa le dea clientilor gratuit.

 

Mai multe beneficii: nu ai costurile de imprimare sau de inventar, se poate utiliza cuvantul in 8 ½ de 11 format si PDF, nu trebuie sa se deplaseze, nu trebuie sa spun sau vinde, nu trebuie sa carti pachet si e-mail . Cand distribui si a vinde on-line de la e-mail sau un site web, veti avea nici un ambalaj si nu postala. Pentru marketing reticente, nu va trebui sa se imbrace pentru succes, da discutiile de carte, si sa le dea la publicul care nu sunt pre-vandut, ca cartea dvs. este tocmai potrivit pentru ei.

 

Ce inseamna acest lucru este faptul ca promovarea on-line este rezonabil, rapid si usor.

 

Promovarea este intotdeauna cel putin la fel de important, daca nu chiar mai importanta, decat cartea ta. Fara de marketing, cartea dvs. nu va vinde. Tu nu va fi cunoscut sub numele de "du-te la" persoana in nisa. Dezavantaje sunt incepe sa arate ca profiturile si o investitie low-cost pentru tine. Cu anumite imprimante POD, puteti sa va pastrati controlul si distribuie cartile in timp ce le imprimati. Acum, nu veti avea sute sau mii de carti nevandute in ta garaj colectarea de praf. Si carti electronice? Chiar simplu.

 

Multi oameni simt ca este un dezavantaj de a avea de a pietei si a promova cartile lor. Cu toate acestea, puteti invata abilitati, cum ar fi cea de a doua ", spune si vinde", articol saizeci de promovare sau comunicat de presa putere, si scrisoare de vanzari pentru site-ul Web de la un succes deja autor-antrenor. Unii publicisti percepe o multime de bani si au tendinta de a exagera kit mass-media, (editori mass-media si reporterii arunca de obicei, totul departe cu exceptia comunicatul de presa).

 

Aveti nevoie pentru a invata cum sa vorbeasca despre cartea ta in cateva propozitii, cateva paragrafe, si o scrisoare lunga de vanzari. Ai nevoie de cineva care a scris si a vandut mai multe carti, una cu termen lung de experienta scris copie. Dar, chiar daca va petreceti 700 dolari pentru coaching-ul, editarea si tiparirea, veti fi in continuare posibilitatea de a realiza un profit mai mare decat traseul traditional.

Exista oameni care aleg cuiburile de viespi ca elemente decorative pentru sufragerii. Structura unica a acestor cuiburi are capacitatea de a atrage atentia invitatilor si de a-i face sa discute despre alegerea dumneavoastra. Cuiburile de viespi sunt alcatuite din fibre de copac mestecate de aceste insecte si amestecate cu saliva pentru a realiza un sistem cu multe camere interconectate. Singura deschidere a cuibuilui este situata in partea de jos a acestei structuri complexe.

Crescatorii de porumbei cunosc faptul ca acestia trebuie imperecheati si crescuti tinand cont de strandardele impuse de lege, precum si de fiecare rasa, culoarea penajului, sau abilitatile de zbor ale acestor pasari. In consecinta pentru a pastra puritatea unei anumite specii de porumbeii multi crescatori aleg imperecherea acestor pasari fie cu bunicii, nepotii sau verisorii lor.

Realizarea unui sistem pentru hrana folosind un bidon perforat atarnat de un copac este metoda ideala pentru a atrage cintezoii si alte pasari care canta. In general acest sistem presupune folosirea unui recipient din plastic cu mici gauri prin care sa incapa ciocul pasarilor. Desi in prezent la magazinele de specialitate este disponibil acest sistem pentru hranirea pasarilor, puteti realiza unul asemanator chiar la dumneavoastra acasa folosind in bidon gol de 2 litri.

Ciocanitorile negre, pasari de dimensiuni mici care pot fi recunoscute dupa penajul negru cu alb si creasta rosie, origineaza din padurile de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aplicarea unei cantitati mici de seu la nivelul cojii copacilor va ajuta sa atrageti nu numai ciocanitori, dar si alte pasari salbatice in curtea dumneavoastra, cu precadere in timpul anotimpului rece cand sursele naturale de hrana sunt mai reduse. In aceasta privinta seul reprezinta hrana ideala pentru pasari intrucat este bogata in calorii si ofera acestor vietuitoare energia necesara pentru a supravietui in timpul iernii.

Porumbeii sunt pasari asociate in general pacii si dragostei, care calatoresc de cele mai multe ori in grup sau impreuna cu partenerii. Porumbeii pot fi atrasi cu usurinta in gradinile si curtile dumneavoastra atat timp cat le oferiti un mediu corespunzator pentru a se hrani, adapa, imperechea si pentru a-si face cuibul. In plus, costurile pentru acest proiect sunt destul de mici, fiind nevoie doar de o zona cu flori, o zona unde sa fie in permanenta apa proaspata si vegetatie naturala.

In anumite situatii precum vanatoarea, urmarirea anumitor tipuri de sporturi sau urmarirea pasarelelor, binoclul este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca. Rolul acestui accesoriu este acela de a amplifica imaginea pe care doriti sa o urmariti de la distanta. Pentru a obtine rezultatele scontate este in primul rand nevoie sa alegeti tipul de binoclu potrivit pentru situatia in care va aflati.

Uneori puii de pasare sunt impinsi din copac de fratii lor mai mari, iar acesta este modul naturii de a-i selecta doar pe cei mai puternici. Ingrijirea unui astfel de pui de pasare pana cand ajunge la momentul in care se poate descurca singur in libertate reprezinta o modalitate interesanta de a va apropia de natura. Atentie insa intrucat puii de pasare abandonati, pierduti sau raniti nu trebuie ingrijiti mai mult decat este nevoie.

Un elesteu decorativ amenajat cu bun gust si pesti colorati adauga un plus de naturalete si liniste gradinii dumneavoastra. In cazul in care traiti intr-o zona populata de pasari salbatice este nevoie sa protejati pestii din elesteul amenajat in curtea dumneavoastra.