Emite conţinut

Messenger

Optiunea „Ignore” oferta de Yahoo! Messenger sisteaza primirea mesajelor nedorite de la persoane familiare sau nefamiliare. In plus, in cazul in care un alt utilizator va include in lista „Ignore”, nu veti mai avea posibilitatea sa vedeti statusul sa activitatea acestei persoane.

In cazul in care discutati in mod regulat cu prietenii pe Yahoo! Messenger si tipariti mesaje de dimensiuni mari, cu siguranta veti dori ca si dimensiunea ferestrei de conversatie sa fie pe masura, astfel incat sa puteti citi intregul mesaj. Din fericire, acest proces este unul extrem de simplu.

Prin ID-ul de Yahoo! aveti acces la toate serviciile oferite de Yahoo!, pornind de la Messenger pana la contul unde trimiteti si primiti emailuri. In prezent, se constata faptul ca tot mai multi oameni au realizat conturi la diverse companii, precum Gmail, AOL sau MSN, motiv pentru care exista situatii cand se doreste anularea contului de Yahoo!.

In afara capacitatii de a trimite mesaje in timp real altor utilizatori MSN, Windows Live Messenger, va permite sa trimiteti mesaje scrise pe mobil, de asemenea prin serviciul MSN. Aceste mesaje sunt gratuite pentru cel care le trimite.

Instalarea programului Yahoo! Messenger fara drpturi de autor se poate face pe un computer care foloseste sistemul de operare Windows, atat timp cat nu folositi reteaua locala de la munca. In acestcaz de cele mai mylte ori instalarea programelor noi nu este permisa, motiv pentru care va trebuie sa contactati administatoriul de retea pentru permisiune. De asemenea daca folositi o retea chiar la dumneavoastra acasa, aveti grija ca fisierul pentru setup sa fie asezat in drectorul corect, astfel incat sa fiti singurii care detine acces la contul si parola dumneavoastra.

Unul dintre cele mai incomode lucruri pe care trebuie sa le infruntati in momentul in care incercati sa folositi webcamul pe Yahoo! Messenger sunt problemele de conexiune cauzate de firewall sau serverul proxy. Acest lucru se datoreaza inteferarii dintre firewall si conexiunea folosita de Yahoo! Messenger pentru camera web. In consecinta pentru a evita aceste probleme, se impune realizarea unor setari speciale. Atentie: Persoanele care folosesc sistemul de operare Windows, au la randul lor posibilitatea de a activa webcamul, permitand Yahoo! Messengerului sa comunice direct cu Windows Firewall.

Site-ul pentru socializare online myYearbook va permite sa jucati jocuri online, sa localizati alti membrii prin directoarele lor, sa faceti diverse teste, precum si sa accesati continut multimedia de pe internet. De asemena myYearbook detine un sistem de chat, realizat pe baza sistemului de trimitere a mesajelor instantanee, Meebo. Asemeni oricarui alt serviciu de acest gen, sistemul de chat myYearBook va permite sa comunicati in timp real cu alti utilizatori, sa ii invitati sa acceseze webcamul dumneavoastra, sa modificati statusul, precum si sa raportati orice forma de activitate abuziva.

Descoperirea persoanelor care v-au blocat, restrictionand astfel accesul de pe contul dumneavoastra spre contul sau in cadrul programelor de trimitere instantamee a mesajelor, va ofera posibilitatea de a remedia aceasta problema. Aceste programe nu va atentioneaza in momentul in care ati fost blocati, ci pur si simplu persoana respectiva nu mai apare in lista de contacte.

Yahoo! Messenger ofera suport pentru folosirea emoticonurilor, reprezentari vizuale ale expresiilor faciale care portretizeaza anumite stari de spirit precum trsitete sau bucurie. Pentru multi utilizatori aceste imagini sunt mult mai creative, iar calitatea lor este mai mare decat reprezentarile de baza ale emoticonurilor (de exemplu, :) pentru zambet). Pentru a personaliza aceste emoticonuri astfel incatele sa vina in intampinarea nevoior dumneavoastra, trebue sa stiti ca exista posibilitatea de a inlocui emoticonurile prestabilite cu reprezentari proprii.

Yahoo! Messenger va permite trimiterea mesajelor instante altor utilizatori ai acestor servicii. Chiar daca ati tiparit deja un mesaj exista posibilitatea de a modifica forma si dimensiunea lor.